True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

18-06-2023
Ex On the Beach Double Dutch
Ex On the Beach Double Dutch

Sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. Niemand is veilig!



Plakshot
Plakshot: Compilatie

Satirisch programma waarin Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn scherpe blik op de actualiteit geeft én de absurditeit van de media blootlegt.



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2023 Canadian Grand Prix

Lights out in Canada! Catch up on all the best bits from an action-packed race. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #CanadianGP



Brieven aan de achterblijvers
Brieven aan de achterblijvers

Narsingh Balwantsingh, zelf nazaat van Indiërs die naar Suriname trokken, gaat op zoek naar wat er overbleef uit de tijd van de contractarbeiders. Hoe hielden mensen contact met hun familie en hoe zorgden ze dat de gebruiken uit India ook in het nieuwe land standhielden?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 169 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2023 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 18 juni, 22:35 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma





Kloostergasten
Kloostergasten: Viggo Waas

Cabaretier en schrijver Viggo Waas verblijft in het Karmelklooster in het Noordbrabantse Boxmeer. Viggo Waas overleefde in 2019 een herseninfarct. Sindsdien zijn de vragen 'wat is de betekenis van het leven en wat doe ik hier op aarde?' urgenter voor hem geworden. In het Karmelietenklooster, waar ooit ook de bekende priester en verzetsheld Titus Brandsma zijn religieuze leven begon, gaat hij op zoek naar verdieping, rust en stilte. Hij maakt kennis met de Karmelitaanse spiritualiteit en staat oog in oog met de schoenen van de heilige Titus Brandsma.



FORMULA 1
FORMULA 1: Alonso and Hamilton's Mighty Battle! | 2023 Canadian Grand Prix

A decades long battle between Fernando Alonso and Lewis Hamilton continues at the 2023 Canadian Grand Prix! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #CanadianGP



Nieuwsuur
Nieuwsuur

Blinken op bezoek in China. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken is op bezoek in China. Wat kan Blinken verwachten in China? En wat staat er op het spel. We spreken er onder meer over met China-correspondent Sjoerd den Daas. * Zweden over toetreding tot de NAVO. Nieuwsuur spreekt met Pal Jonson, de Zweedse minister van Defensie. * Einde dreigt voor betonnen brutalistische gebouwen. Het Brutalisme wordt met uitsterven bedreigd. Dat is een bouwstijl uit de jaren 50, 60 en 70 die zich kenmerkt door grote blokachtige structuren van gewapend beton.









College tour
College Tour: Caroline van der Plas

Twee jaar geleden reed de relatief onbekende Caroline van der Plas in een tractor het Binnenhof op, inmiddels is ze een van de meest invloedrijke politici van dit moment. Met de BoerBurgerBeweging groeide ze in de afgelopen twee jaar van één zetel in de Tweede Kamer naar de grote winnaar van de Provinciale Statenverkiezingen. Maar hoe houdt ze een gloednieuwe partij in de hand? En hoe gaat BBB in de provincies Nederland uit de stikstofcrisis halen? Ze is te gast in College Tour.





Pinkpop
Pinkpop 2023 live!

Verslag van de 52e editie van dit legendarische festival. Backstage interviews, sfeerreportages, festivalverhalen en heel veel livemuziek.



Nu te zien
Nu te Zien!: A touch of light

Artistiek directeur van het Amsterdam Museum Margriet Schavemaker dompelt zich in Museum Kranenburgh onder in het fenomeen licht. Hoe vangen schilders, fotografen en andere kunstenaars dat hele ongrijpbare en altijd wisselende licht? Met fotografie, installaties en schilderijen van onder meer Ann Veronica Janssens, Edgar Fernhout en Vivianne Sassen.



NOS Journaal
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Marion Pauw

Met schrijver Marion Pauw, een leesclub bestaande uit Sterrin Smalbrugge en Pieter van der Wielen, poëzie van Benzo Karim en een persoonlijk gesprek over literatuur met Esther Ouwehand, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren.



Kinderen van Mavungu
Kinderen van Mavungu: De rots en de specht

De verteller start met het verhaal over hoe de voorouders van Kenny, Yoseva en Maticha op zoek waren naar water. Met behulp van de geduldige specht kwam de rivier tevoorschijn waar Pikin Slee aan ligt. Maticha staat er op school niet zo goed voor. Kenny oefent Nederlands bij zijn zus in de stad, vangt een reuze piranha en klimt in een hoge palm om geld te verdienen voor schoolspullen en kleren. Yoseva's telefoon wordt in beslag genomen omdat ze zich niet goed gedraagt.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Snap Shot
Snap Shot: Mooi

Een zonsondergang, een regenboog. Waarom vinden we dat toch vaak zo mooi? Jan Dirk verkent schoonheid in beeld. Wat vinden we mooi om naar te kijken en hoe krijg je dat zelf ook zo mooi op de foto? En als je zelf een mooie foto wil maken, moet je onderwerp dan ook mooi zijn? Keylisha vraagt zich af hoe je zelf filters kan maken en gaat langs bij kleurentovenaar en fotograaf Sanja Marusiç, die haar laat zien dat de wereld net een kleurplaat is. Jan Dirk bezoekt fotograaf Hanane el Ouardani die alles weet van schoonheid in Marokko en hij gaat langs bij supercar fotograaf Noortje Blokland die wel raad weet met zijn lelijke oude autootje.



Holland Festival
Holland Festival

Regisseur_Romeo Castellucci (I)_vertelt aan de hand van drie iconische beelden over zijn theatervoorstelling_Bros, waarin hij zijn publiek laat_zien én_voelen hoe bruut geweld soms zonder aanwijsbaar kwaad kan_ontvlammen. Filmmaker Lynette Wallworth (AUS) over haar bijzondere band met associate artist Anohni, haar eigen werk, en de noodzaak tot verandering. Performer Ariah Lester legt de tarot. Het inspireerde hem voor zijn rol in een queer versie van de toneelklassieker Bacchanten. Floor Eimers van Het Nationale Ballet is te zien in Forsythe, genoemd naar de revolutionaire vernieuwer die een compleet eigen draai geeft aan ballet.



Maarten van der Weijden Elfstedentriatlon
Maarten van der Weijden Elfstedentriatlon

Maarten van der Weijden gaat de extreme uitdaging aan van de Elfstedentriathlon. Hij zal de Tocht der Tochten achter elkaar, met zo min mogelijk rust, zwemmen, fietsen en lopen. Zeshonderd kilometer afzien dus. Maar voor een belangrijk doel!





Gio
Gio: JADE NEEMT MIJ MEE NAAR BESTEMMING ONBEKEND!?????

? Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



NOS Studio Sport Live Tennis Libema Open
NOS Studio Sport Live Tennis Libema Open

Met live beelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag. Ook met interviews en reportages.



Kruispunt
Kruispunt: De weg naar Santiago

De mooiste ontmoetingen met pelgrims op de pelgrimsroutes naar het Spaanse Santiago de Compostella. Het aantal mensen dat de Camino loopt, stijgt elk jaar. In 2022 kwamen bijna 200.000 pelgrims (onder wie ruim 3.000 Nederlanders) in Santiago aan, een nieuw record. En elke pelgrim heeft zijn eigen verhaal. De een loopt om iets te vieren, een ander wil een moeilijke periode afsluiten. Allemaal zetten ze het leven even op pauze, om ver van huis dichterbij zichzelf te komen. Santiago is het einddoel, maar alle pelgrims weten: het gaat niet om de bestemming, maar om de reis.





Dounia
Dounia

Animatie. Dounia is is een meisje van zes jaar dat barst van vertrouwen in zichzelf en in het leven. Ze ontvlucht Aleppo vanwege de oorlog, met niet meer dan een paar magische zwarte sesamzaadjes in de palm van haar hand. Met de hulp van de prinses van Aleppo maakt Dounia de reis naar een nieuwe wereld.















DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: “Wanneer je je beseft dat je echt niet meer op een kinderstoel past” ???? #short #sho

“IJSJES" ???? - Lucilla Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “ZWAARTEKRACHT” ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier Vanaf 12 juli draait onze NiEUWSTE FiLM in de bioscoop! " De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten: Klik hier JAARMOViE 2022 ???? | Jaaroverzicht ?? KERSTSPECiAL 8.0 #2684 Klik hier ????DAGELiJKS 6U NiEUWE VLOG DUIMPJE OMHOOG ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS ????Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's (OFFICIAL MUSIC VIDEO)) Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “DANSEN” ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? - Lucilla Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) ???? - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND ?? - Lucilla Bellinga & KADO [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? "HERRiE" ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN ???? -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE ???? Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier #FAMILIEVLOGGERS.NL Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 ? Klik hier International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland 6 nov13 1e vlog: Klik hier 2021: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier 2015: Klik hier & Daniel maken al graag 10jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Video bevat geen samenwerking



De Eindmusical
De Eindmusical

In de dramaserie draait het om de belevenissen van groep 8 van basisschool De Regenboog uit Zwolle. De leerlingen gaan op musicalkamp en worden bijgestaan door professionals Maurice Wijnen en Carolina Dijkhuizen. De klas krijgt te maken met armoede, heimwee, pesten en liegen over geheime liefde.







PSV
PSV: TABLE TALK ???? | Joël Drommel: 'Af en toe spreek ik met een mental coach'

Joël Drommel schuift als laatste gast aan bij Maddy. ?SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ?FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Geiten en hulpmiddelen

Met de aankoop van geiten en hulpmiddelen krijgen 250 mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking in India een stukje zelfstandigheid terug.



Het Filosofisch Kwintet
Het Filosofisch Kwintet: Conflict

Conflicten kunnen gezond zijn voor de democratische rechtstaat. Immers, het algemeen belang wordt gekenmerkt door diversiteit, dynamiek en verschillen van inzicht. We mogen het oneens zijn met elkaar. Maar conflict kan ook leiden tot ernstige polarisatie. Tot hakken in het zand. Neem het vastgelopen stikstofdebat. Welke waarden willen we hooghouden? Vrijheid, gelijkheid, solidariteit, economische vooruitgang? Johan Remkes concludeerde eerder al: Niet. Alles. Kan. In hoeverre is burgerlijke ongehoorzaamheid nodig om de overheid te dwingen tot handelen? Wanneer dient conflict het algemeen belang? En wanneer wordt het destructief?



FORMULA 1
FORMULA 1: The Weekend So Far... 2023 Canadian Grand Prix

It's Canada, eh?! Catch up with all the happenings on and off the track in Montreal! Including Valtteri Bottas' new lumberjack lifestyle, George Russell partying with Man City in Istanbul, and of course, a glance at the action on track ahead of Sunday's race. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #CanadianGP



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Roermond

Rechtstreekse eucharistieviering op de 11e zondag door het jaar (a) vanuit de Heilig Hart van Jezus kerk te Roermond. Celebrant: kapelaan Miguel Estrada.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Michèlle Boessen

Als er iets is dat toekomst geeft aan het katholieke geloof, dan is het de toerusting van kinderen met catechese. Michèlle Boessen heeft daar zelf opmerkelijke initiatieven in genomen. En dat is haar levenswerk geworden. Als een nieuwe roeping in haar bestaan: kinderen op de weg van Jezus brengen. Op een schoolplein in Maastricht vertelt ze bevlogen haar verhaal over kansen om kinderen bij God te brengen.



vThorben
vThorben: Ik Speel VALS In Een TROLL RACE! (GTA 5)

Bedankt voor het kijken naar deze GTA video Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks gamingvideo's om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen!! SUPPORT A CREATOR CODE: Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com MIJN SETUP: Headset: ASTRO Gaming A40 TR: Klik hier Logitech G915: Klik hier Logitech G502 LIGHTSPEED: Klik hier Logitech G840 XL: Klik hier Logitech Brio 4K Stream Edition: Klik hier ASTRO Gaming C40 TR: Klik hier Blue Blackout Spark SL: Klik hier Blue Compass: Klik hier Blue The Pop: Klik hier MEDIA Instagram: Klik hier Klik hier Klik hier



Kindertijd
Kindertijd: This is me: Roli (Hongarije)

In het kader van een uitwisselingsproject met Europese collega-omroepen maakt Kindertijd ieder jaar de serie Dit ben ik, waarin kinderen zichzelf in hun eigen omgeving laten zien. Dit keer: Hongarije.



Peppa Pig
Peppa Pig: Weerstation

Peppa en haar vrienden zijn in de klas bij mevrouw Gazelle. De kinderen leren over het weer via een weerstation. Ze mogen vertellen welke soorten weer ze kennen en we ze blikken terug op hun ervaringen. We zien Henkie Hond vliegeren op een winderige dag, Mandy Muis op het strand op een zonnige dag, Irene IJsbeer genietend van de sneeuw en Peppa dolblij met modderpoelen in de regen. In de les leren ze hoe het weerstation het type weer aangeeft.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: 100 iJSJE ETEN OP BLOEDHETE ZOMERDAG ( Backstage Videoclip Opname) ???? | Bellinga Vl

“IJSJES" ???? - Lucilla Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “ZWAARTEKRACHT” ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier Vanaf 12 juli draait onze NiEUWSTE FiLM in de bioscoop! " De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten: Klik hier JAARMOViE 2022 ???? | Jaaroverzicht ?? KERSTSPECiAL 8.0 #2684 Klik hier ????DAGELiJKS 6U NiEUWE VLOG DUIMPJE OMHOOG ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS ????Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's (OFFICIAL MUSIC VIDEO)) Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “DANSEN” ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? - Lucilla Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) ???? - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND ?? - Lucilla Bellinga & KADO [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? "HERRiE" ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN ???? -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE ???? Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier #FAMILIEVLOGGERS.NL Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 ? Klik hier International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland 6 nov13 1e vlog: Klik hier 2021: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier 2015: Klik hier & Daniel maken al graag 10jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Video bevat geen samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met Gebarentaal
NOS Journaal met gebarentaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Qualifying | 2023 Canadian Grand Prix

The grid give their thoughts on a dramatic qualifying session in Canada. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #CanadianGP







FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying Highlights | 2023 Canadian Grand Prix

Catch up with all the drama from a wet qualifying session in Canada! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #CanadianGP