True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

15-10-2023
Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 288 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2023 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 oktober, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Undercover in Nederland
Undercover in Nederland

Een zeer heftige afpersingszaak. De verborgen camera legt van binnenuit vast hoe een afperser zijn slachtoffer volledig in de tang heeft. Het slachtoffer zat kort op een sekssite en wordt vervolgens gechanteerd. Zijn afperser dreigt zijn familie in te lichten en vraagt steeds meer geld. Onderzoeksjournalist Alberto Stegeman en zijn team proberen, samen met de politie, de meedogenloze afperser in de val te lokken en hem op heterdaad te betrappen. Een bloedstollende undercoveractie volgt. Lukt het een einde te maken aan deze nachtmerrie?



Who's that girl?
Who's that girl?: Maxime en de mensen in haar omgeving vertellen haar verhaal als kwetsbare puber.

Maxime Meiland kwam voor het eerst op televisie toen ze in het tv-programma 'Ik Vertrek' met haar ouders naar Frankrijk vertrok om een kasteel om te toveren tot een chambre d'hôte. Maxime en haar familie trotseerden nog meer roem toen zij hun eigen realityserie Chateau Meiland kregen. Maxime en de mensen in haar omgeving vertellen haar verhaal als kwetsbare puber. Maxime keert terug naar plekken waar ze zich heel eenzaam en 'het allergelukkigst' heeft gevoeld. Ze hoopt met haar verhaal andere meisjes en jongens een hart onder de riem te steken en te laten zien dat alle ellende ook weer overwonnen kan worden.



Het Roer Om
Het Roer Om

Het vrolijke stel Ferry en Robert emigreert naar het zonnige Tenerife. Hier willen ze appartementen realiseren in een oud huis. In de tuin moet een zwembad komen en tenten geplaatst worden. De schuur willen ze omtoveren tot een woonhuis voor zichzelf. Aan ambitie geen gebrek, maar de uitvoering gaat allesbehalve zoals het stel gehoopt had.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting SC Cambuur - NAC Breda

27m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op 15 oktober.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

Het jonge stel Klaas-Willem en Liza wonen nu vijf jaar samen met hun twee dochtertjes op het vissersdorpje Urk. Klaas-Willem heeft dit huis van zijn opa en oma gekocht en na een twee jaar verbouwen, zijn ze getrouwd en verhuisd. Bij de verbouwing hebben ze de taken verdeeld: Liza mocht de keuken uitkiezen en ter compensatie koos Klaas-Willem de vloer. Dit is een donkergrijze tegelvloer geworden die totaal niet matcht met de Japandi-stijl van Liza. Het stel heeft pogingen gewaagd, maar ze hebben nog steeds een mix van gekregen meubels en gekochte items onder het mom van ´het is maar tijdelijk'. Ze vinden het een ongezellig interieur waardoor Liza uit schaamte haar vriendinnen niet eens in durft uit te nodigen. Liza houdt van rust, neutrale kleuren en alles ton-sur-ton, maar dat vindt Klaas-Willem te gewoontjes. Hij is op zoek naar statements, mooi behang en een robuust interieur, maar daar krijgt Liza weer een rolberoerte van.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Willem II - FC Den Bosch

26m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel op 15 oktober.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Excelsior pakt eerste overwinning tegen het nog puntloze Feyenoord

21m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel Excelsior - Feyenoord gespeeld op zondag 15 oktober.