True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

14-02-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Henri Bontenbal, Rob Jetten, Thomas van Groningen, Xander van der Wulp, Raymond Mens en Julia Wouters met het laatste politieke nieuws. * Fernando Halman en Shary-An over Bob Marley.



Vrouwen Eredivisie
Azerion Vrouwen Eredivisie samenvatting Ajax - sc Heerenveen

27m ago - Azerion Vrouwen Eredivisie samenvatting Ajax - sc Heerenveen woensdag 14 februari.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 15

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 23 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 februari, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Het familiediner
Het Familiediner: Afl. 2

Een familieruzie die al meer dan dertig jaar duurt; is dat nog op te lossen? Bert reist af naar Kampen en probeert een broer en zus, die al tientallen jaren geen contact met elkaar hebben, te verzoenen. Het blijkt nog niet eenvoudig om iedereen om tafel te krijgen. Ook Manon en Danielle roepen de hulp van Bert in. Ze wonen in Australië en Spanje en hebben door de afstand al meer dan vijf jaar niet met hun ouders aan het kerstdiner gezeten. Bert verrast de ouders van Manon en Danielle met het grootste cadeau dat ze zich kunnen wensen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Fractievoorzitters in de Tweede Kamer debatteren vandaag over het eindverslag van informateur Plasterk. Aan het einde van de dag moet duidelijk worden hoe het verder gaat met de kabinetsformatie. Politiek duider Arjan Noorlander vat de dag samen. * Over heel 2023 gezien groeide de Nederlandse economie minimaal, met 0,1 procent. Dat blijkt uit vandaag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Huiseconoom Mathijs Bouman licht toe. * Boa's in Amsterdam mogen religieuze uitingen dragen. Hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans schijnt zijn licht op de juridische achtergrond.



Je Zal Het Maar Hebben
Je Zal Het Maar Hebben: Afl. 3

Jules (28) raakte zijn arm kwijt tijdens een schietincident in Afghanistan. Nu zit hij bij de selectie van de Invictus Games. Emma ervaart hoe fit Jules is. Bert (23) heeft zelf niet door hoe langzaam hij eigenlijk praat. Emma neemt de tijd om te begrijpen hoe dit komt.



Het verhaal van Nederland
Het verhaal van Nederland: Een reis door de geschiedenis die laat zien wie de Oranjes zijn en hoe he

In de 17e eeuw bevinden de Oranjes zich op het hoogtepunt van hun macht en aanzien. Daarbij speelt één vrouw een belangrijke rol: Amalia van Solms. Deze Oranjevrouw zet zich in voor het voortbestaan van de dynastie en het imago van de familie.



De Toekomst is Grijs
De Toekomst is Grijs: Afl. 2

We zien wat de gevolgen zijn van de snelle vergrijzing voor de ouderenzorg. Ouderen moeten zo lang mogelijk thuis wonen, vindt de overheid. En als er zorg nodig is, is er de thuiszorg of moet familie bijspringen. Kunnen we de kwaliteit van zorg vasthouden in een samenleving die snel vergrijst?



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Alice en Kevin wonen in een modern topappartement in Rijswijk. Alice runt een eigen bedrijf waarmee ze vrouwen helpt impact te maken met hun onderneming. Het bedrijf loopt intussen zo goed dat Alice onlangs een groot pand in Poeldijk heeft aangeschaft. In het pand zijn inmiddels drie appartementen gevestigd die allemaal verhuurd zijn. Kevin werkt bij de branchevereniging van apothekers. Het stel houdt van het goede leven en daar horen stedentrips en dinertjes bij, maar shoppen is een grote hobby. In het huis van alleenstaande moeder Angelique en haar zoon Kayro, in Veghel, is aan eigenlijk alles een tekort. Geld om het achterstallig onderhoud aan te pakken is er niet. Angelique heeft een bewogen leven achter de rug waarin haar jeugdjaren grote sporen hebben nagelaten. Op dit moment zit Angelique in een traject bij de UWV om werk op te pakken. Het liefst met ouderen of dieren, want hier voelt Angelique zich veilig bij.



De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld: Afl. 3

In het zuiden van Bulgarije liggen de hoogste bergen van de Balkan in het Rila- en Piringebergte. Deze keten wordt genoemd als de laatste wildernis van Europa en vormt een natuurlijke afbakening met buurlanden Noord-Macedonië en Griekenland. Acteur Martijn Fischer trekt over de grens van deze drie landen. Dat doet hij met presentator en dierenvriend Gabriel Martina alias Wildebras. Met hun start in de Bulgaarse hoofdstad Sofia trekken ze zuidwaarts door de bergen langs de grens met Noord-Macedonië om te eindigen aan de Griekse kust van de Egeïsche Zee. Een route waarbij ze geconfronteerd worden met hoogte, cultuur en adembenemende natuur.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 33

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 3

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 6

De Amerikaans-Joodse kunstenaar Sol LeWitt (1928-2007) is een van de grondleggers van de conceptuele kunst: hij vond dat een idee op zichzelf al kunst kon zijn. Artistiek directeur van het Amsterdam Museum Margriet Schavemaker bekijkt in het Joods Museum zijn 'wall drawings' en zijn band met de Nederlandse kunstscene uit de jaren 70. Hij ontwierp ook de tegelpatronen voor drie pleinen in de buurt van het museum in Amsterdam.



First dates
First Dates: Afl. 3

Het First Dates restaurant opent tijdens deze Valentijnsdag-special haar deuren voor bekende singles. Dj-duo De Vezzbroz, dat ruim een miljoen volgers op TikTok heeft, stelt zijn hart open voor de liefde en gaat op dubbeldate.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 32

In de Noordoostpolder woont Anca in een arbeidershuis vol houtskoolkleuren. In elke kamer zie je haar passie voor kunst en het industriële interieur terug. * Alain Caron is in het Zeeuwse Yerseke voor een Zeeuwse delicatesse die op deze dag van de liefde niet kan ontbreken: oesters. * Marcel Haenen is al meer dan vijftig jaar idolaat van pinguïns. Voor hem staat de pinguïn symbool voor de liefde, waar wij mensen op deze Valentijnsdag nog veel van kunnen leren. * Plantenexpert Rogier van Vugt laat zien dat er naast rode rozen nog veel meer liefde te ontdekken is in de plantenwereld.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 13

Jip van den Toorn zit aan Sophies rechterhand. * Politicoloog Splinter Chabot en politiek verslaggever Elodie Verweij schuiven aan voor een nabeschouwing van het formatiedebat. * De grote tentoonstelling van Frans Hals komt in het Rijksmuseum. Taco Dibbits schuift aan. * Te land, ter zee en in de lucht komt terug op de Nederlandse buis. Bert Kuizenga, Ron Boszhard en Johan Vlemmix zijn te gast om de terugkomst van Te land, ter zee en in de lucht te bespreken.





Feyenoord
Feyenoord: SPECIAL | Top 10 Europa League x UEFA Cup

Feyenoord vervolgt het Europese avontuur deze week in de Europa League. Een toernooi waar we vele mooie herinneringen aan hebben, zowel recent als langer geleden toen de naam nog UEFA Cup was. Geniet van deze top 10, met onder meer de glorieuze zeges op Manchester United en Sevilla en natuurlijk de mooiste momenten uit 2002. #UEL ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 45

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Daan en Lisa zijn allebei lekker sociaal en opzoek naar gezelligheid. Qua hobby's dus een match, maar er zijn ook aardig wat dingen die ze toch even net anders zien. Bij de buren zorgt een briefje met tips van Anja's dochter voor verwarring bij Fred. Een foutje kan gebeuren maar een ander levensritme is natuurlijk wel potentieel lastig.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Dick Bruna (1927-2017) maakte in zijn leven 124 prentenboeken, die in meer dan 50 tale

Dick Bruna (1927-2017) maakte in zijn leven 124 prentenboeken, die in meer dan 50 talen over de hele wereld zijn verschenen. Zijn beroemdste werk is nijntje, maar ook boris beer, betje big en daan douwe zijn figuren die Bruna heeft bedacht en getekend. Janouk zoekt uit hoe hij te werk ging en hoe nijntje is ontstaan. Illustrator Iris Deppe vertelt dat Dick Bruna haar held is en een groot voorbeeld. In een sketch komen we er achter waarom nijntje's mond de vorm heeft van een kruisje.



De Faker
De Faker: Afl. 28

Leendert de Ridder gaat in Haarlo op zoek naar de Faker bij de familie Pat. Scoort hij een puntje voor Team Groen?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In De Troubadours schrijft presentator Christen samen met Guus Meeuwis een lied over Guus' roots. In Ik was erbij gaan we op een culturele en muzikale reis naar de Haagse Schilderswijk Bazar.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 38

VVD-stemmers verdeeld over meeregeren zonder NSC * Hoe staat het ervoor met Rutte als kandidaat NAVO-baas * Afvalverwerkers niet blij met gevaarlijke lachgascilinders



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 32

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Dennis Schouten emotioneel: 'Ik ben ongelukkig en ga stoppen met leven'

Dennis Schouten deelt in al zijn verdriet hoe hij in het leven staat. Zijn boek is uitgekomen. Samen met Jan Roos vertelt hij over de toekomst van hem en het programma. Wil jij naar de RoddelPraat-live of het boek van Dennis: Klik hier dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier jij zonnepanelen of een airco via Jan en Dennis: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Brugklas
Brugklas: Afl. 78

Meike ziet er tegenop om naar de begrafenis van James' vader te gaan en wil het liefst een smoes verzinnen om niet te hoeven gaan. Wat nu?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Het debat over de vastgelopen formatie. PVV-leider Wilders komt met een nieuwe informateur, en dat is weer iemand van de PvdA: Kim Putters. En in het zuiden zijn ze druk bezig alle rommel op te ruimen van het lange carnavalsweekend.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Dit Gaat Helemaal Mis! (Roblox)

Dit Gaat Helemaal Mis! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Gio
Gio: WIJ ZIJN OP SINT MAARTEN! HET GAAFSTE STRAND TER WERELD!🏖️

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 31

Het is Valentijnsdag. Ellen Deckwitz, stadsdichter van Amsterdam, legt uit waarom gedichten zich zo goed lenen om de liefde te beschrijven. * Wyatt Duijnmaijer en Evelien Nyenhuis zijn bekend van het tv-programma First Dates en delen met ons hun succesvolle liefdesverhaal. * Kees Boonman analyseert het debat in de Tweede Kamer over de kabinetsformatie. * Benoît Wesly verloor zijn broer in de oorlog. In de documentaire Broertje is verdwaald laat regisseur Bart Hölscher zien hoe dit tachtig jaar na dato nog steeds dagelijks invloed heeft op de familie. * Charly Luske en PATRICIA treden op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 3

Nu velen hun steentje willen bijdragen om hun land tijdens de oorlog te dienen, probeert Carson toch de standaard in het huishouden van Downton Abbey hoog te houden met minder personeel. Thomas komt terug van het front en werkt met Lady Sybil samen in het militair ziekenhuis. De vrouw van Bates zet hem onder druk, waardoor hij besluit Downton Abbey en Anna te verlaten.



Martin Garrix
MARTIN GARRIX LIVE @ IDEM (Amsterdam RAI 2023)

MARTIN GARRIX LIVE @ IDEM (Amsterdam RAI 2023) ♫ Real Love is out now: Klik hier to everybody for partying and the amazing energy at the 2 shows in my hometown last year, love you guys a lot!! Tracklist: Klik hier on subtitles for the official lyrics! 💬 Subscribe to my channel: Klik hier turn on notification so you never miss one of my videos! 🔔 💬 Come hang out with me and STMPD RCRDS artists on our Discord server: Klik hier Martin Garrix: Facebook: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier STMPD RCRDS YouTube: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Martin Garrix Top Music Videos: Used To Love: Klik hier Days: Klik hier On Life: Klik hier Klik hier To Be Lonely: Klik hier The Name Of Love: Klik hier For You: Klik hier Far Away: Klik hier Klik hier #IDEM #RAI #STMPDRCRDS Martin Garrix staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 44

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: Van 0 tot 12,019,328 Abonnees! - YOUTUBER TYCOON ROBLOX

Ik wil de aller aller ALLER grootste youtuber ooit worden op Roblox. Daarom gaan we keihard werken om iedereen te verslaan mijn ons abonnee aantal. Kijk mee hoe we samen de diamanten play button proberen te halen! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



vThorben
vThorben: MEGA RAMP + FACE TO FACE IN GTA 5!

Bedankt voor het kijken naar MEGA RAMP + FACE TO FACE IN GTA 5! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: TERUG BIJ MIJN JEUGD VOETBALCLUB! #3837

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



NOS Kamerdebat
NOS Kamerdebat: Afl. 2

Kamerdebat over het eindverslag van informateur Plasterk.



De Smurfen
De Smurfen: Nadat hij per ongeluk een liefdeselixir heeft opgedronken, wordt Gargamel halsoverkop ve

Nadat hij per ongeluk een liefdeselixir heeft opgedronken, wordt Gargamel halsoverkop verliefd op Blaadje.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: TOVERDOKTER | Kinderliedjes | Valentijnsdag | Minidisco #shorts

#shorts van het kinderliedje: Toverdokter. De Nederlandstalige versie van Witch Doctor. Oe ie oe ah ah ting tang, ringelingedingdong, ee ie oe ah ah, ringelingeringelingedingdong Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van TOVERDOKTER 4x Oe ie oe ah ah ting tang Ringelingedingdong Oe ie oe ah ah Ringelingeringelingedingdong Hé hallo toverdokter Ik ben zo verliefd Meneer de toverdokter Ik ben zo verliefd Ik vraag de toverdokter Help me alstublieft! En hij zegt: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang Ringelingedingdong Oe ie oe ah ah Ringelingeringelingedingdong Oe ie oe ah ah ting tang Ringelingedingdong Oe ie oe ah ah Ringelingeringelingedingdong Mijnheer de toverdokter Ze is niet meer op mij Nee meneer toverdokter Zij houdt niet van mij Ik vraag de toverdokter Helpt u mij hierbij? Hij zegt dan: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang… Ik heb nooit laten merken Hoeveel ik van haar hou En daarom heb ik een gebroken hart ik ben haar kwijt en ik heb spijt Waarom moest dat nou? Geef mij die spreuk voor een nieuwe start 4x Oe ie oe ah ah Mijn vriend de toverdokter Gaf die spreuk aan mij Mijn vriend de toverdokter Leerde hem aan mij Als ik die woorden zeg Ga jij dan weer met mij? Ik zeg dan: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang… Ja ik zeg: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang… Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes







Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: TOVERDOKTER | Kinderliedjes | Valentijnsdag | Minidisco

Videoclip van het kinderliedje: Toverdokter. De Nederlandstalige versie van Witch Doctor. Oe ie oe ah ah ting tang, ringelingedingdong, ee ie oe ah ah, ringelingeringelingedingdong TEKST van TOVERDOKTER 4x Oe ie oe ah ah ting tang Ringelingedingdong Oe ie oe ah ah Ringelingeringelingedingdong Hé hallo toverdokter Ik ben zo verliefd Meneer de toverdokter Ik ben zo verliefd Ik vraag de toverdokter Help me alstublieft! En hij zegt: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang Ringelingedingdong Oe ie oe ah ah Ringelingeringelingedingdong Oe ie oe ah ah ting tang Ringelingedingdong Oe ie oe ah ah Ringelingeringelingedingdong Mijnheer de toverdokter Ze is niet meer op mij Nee meneer toverdokter Zij houdt niet van mij Ik vraag de toverdokter Helpt u mij hierbij? Hij zegt dan: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang… Ik heb nooit laten merken Hoeveel ik van haar hou En daarom heb ik een gebroken hart ik ben haar kwijt en ik heb spijt Waarom moest dat nou? Geef mij die spreuk voor een nieuwe start 4x Oe ie oe ah ah Mijn vriend de toverdokter Gaf die spreuk aan mij Mijn vriend de toverdokter Leerde hem aan mij Als ik die woorden zeg Ga jij dan weer met mij? Ik zeg dan: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang… Ja ik zeg: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang… Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



E-Divisie
eDivisie: 3 NIEUWE CLUBS BEREIKEN DE FINALS | GOALSHOW SPEELRONDE 16 + 17

De KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier









Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, strafrechtadvocaat Willem Jan Ausma en voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof. Met hen hebben we het over het eindrapport van informateur Plasterk, over de sluitingszitting van het Marengo-proces en over het debat in de Kamer over het ondernemersklimaat.







MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 28

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 44

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.