True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

30-03-2024






Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting AZ - Vitesse

11m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 30 maart.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 13

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting RKC Waalwijk - sc Heerenveen

34m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 30 maart.





Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Go Ahead Eagles - Excelsior

20m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 30 maart.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 90 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 30 maart, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 15

Rechtstreekse uitzending van de Paaswake vanuit de Broederenkerk te Deventer. Celebrant: vicaris Ronald Cornelissen.





Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 12

Veertig procent van de relaties strandt, vooral het aantal scheidingen onder 30-minners neemt enorm toe. Vrouwen gaan er hierna financieel het meest op achteruit, maar hoe kunnen zij dit voorkomen?





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Gijzeling in Ede. Vandaag was er een gijzeling in het populaire café Petticoat in Ede. We spreken met burgemeester René Verhulst van Ede. * Huizen fors duurder door verplicht energiesysteem. Volgens de wet is een energiesysteem in een huis verplicht, voor de verwarming. En juist dát systeem laten bouwbedrijven steeds vaker buiten de koopprijs van een huis. Dat blijkt uit een analyse van Nieuwsuur van tientallen bouwprojecten in twintig gemeenten. * Nieuwe wapenwedloop tussen de NAVO en Rusland. De oorlog in Oekraïne heeft een nieuwe wapenwedloop met Rusland in gang gezet.



De Alleskunner
De Alleskunner

De winst is al bijna in het zicht: er zijn nog maar tien kandidaten over die strijden om de titel Alleskunner en een jaar lang gratis leven. Wie van deze Nederlanders mag zich na deze uitzending De Alleskunner 2024 noemen?



Bij Van Duin op de Achterbank
Bij Van Duin op de Achterbank: In Groningen spreekt André met Freek de Jonge, de eeuwige clown die w

In Groningen spreekt André met Freek de Jonge, de eeuwige clown die wil sterven in het harnas. Een generatiegenoot die André én het Nederlandse cabaret voorgoed heeft veranderd. Samen rijden ze naar de stadsschouwburg in Groningen, de stad die voor Freek als een warm bad voelt. Op de achterbank komen onder anderen Herman Finkers en Danny Kaye ter sprake.



Ziggo Sport voetbal


Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard

28m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 30 maart.



Gort over de Grens
Gort over de Grens: Afl. 3

Ilja schommelt per huifkar door het laagland, dwaalt door het leefgebied van de dinosauriërs en is er getuige van hoe drie oersterke paarden een reuzenboom uit het bos sleuren. Samen met een bomenknuffelaarster verklaart hij de liefde aan een eik, drinkt een gele wijn van gedroogde druiven en laat bijna het laboratorium van Louis Pasteur ontploffen.





MINDF*CK
MINDF*CK: Afl. 3

Illusionist Victor Mids laat melk in geld veranderen op een boerderij. Thuis kun je iets laten bewegen met de kracht van je gedachten en Victor heeft een muzikale illusie voor Davina Michelle.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 13

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Ik Hou Van Holland
Ik Hou van Holland

Schrijfster Heleen van Rooyen, dj Fernando Halman, zangeres Samantha Steenwijk en voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis gaan de strijd met elkaar aan.



PSV
PSV: INTERVIEWS | 'De mooie reeks is ten einde gekomen'

Interviews na N.E.C. - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Ziggo Sport voetbal
Metz - Monaco

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - FC Utrecht (v)

17m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 30 maart.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting PEC Zwolle - Excelsior (v)

18m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 30 maart.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 3

We laten de onderwaterwereld achter ons en nemen voor het eerst een kijkje op het land, zo'n 380 miljoen jaar geleden. In die tijd ontwikkelden vissen poten en begonnen ze het land te verkennen. Het was een wereld die totaal anders was dan de dag van vandaag. We ontdekken dat het landschap bestond uit metershoge schimmels en komen oog in oog te staan met bijzondere dieren van vroeger, zoals duizendpoten van 2,5 meter lang en mega grote libellen. Expert Melanie During demonstreert deze wereld aan de hand van een brandbare proef. Expeditielid Stephanie van Eer reist af naar Portugal en gaat op zoek naar de zeebodem, boven op een berg.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting N.E.C. - PSV

14m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 30 maart.



Kassa
Kassa: Afl. 13

Scheuren in je stucwerk en plafonds, gebarsten ramen en dakpannen die naar beneden komen. Hier krijgen de bewoners in Hooglanderveen mee te maken, wanneer vlakbij heipalen geslagen worden voor een nieuwbouwproject. Maar de aannemer geeft niet thuis. Verder: de kosten van het warmtenet zouden niet hoger zijn dan die van het gas. Niets is minder waar.



EnzoKnol
EnzoKnol: OVER STRAAT LOPEN MET DE DYSON ZONE ABSOLUTE! #3882

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: De jonge mandril Kalle en nevelpanter BadaI worden al flinke manne

Bij de mandrils bepaalt je afkomst je plek. Kinderen van een laaggeplaatst vrouwtje hebben automatisch ook een lage positie in de rangorde. Maar jong mannetje Kalle wil daar niet langer in meegaan en zoekt de confrontatie op. De jongen nevelpanters groeien op. Zo hard zelfs dat zoon Badai langzaam een gevaar vormt voor zijn zussen en moeder. Olifantenstier Tusker heeft in zijn vorige dierentuin al veertien nakomelingen verwekt. Hij blijkt dan ook precies te weten wat hij moet doen als vrouwtje Duna in haar vruchtbare periode komt.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 90

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Steken en Prikken
Steken en Prikken: Afl. 2

Emma of Jurre laat zich bijten door een weverboktor. De weverboktor is lid van de boktor-familie. De weverboktor is een echte houteter en kan zelfs door hout heen bijten. In Italië doet de weverboktor het aardig, in de rest van Europa minder goed. Maar kan de weverboktor je vakantie verpesten?



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 12

Op het strand in Overveen gaat Kim-Lian van der Meij 5Ritmes dansen onder leiding van Mirjam. 5Ritmes is een dansvorm zonder choreografie, waarin vijf ritmes elkaar af wisselen om je zo in een soort extase te brengen. Ook bezoeken we de jonge kunstschilder Egbert Modderman in de Martinikerk in Groningen. Egbert gooit op zijn 25e het roer om en volgt sindsdien zijn passie: schilderen. Momenteel mag hij in opdracht van de Martinikerk de zeven werken van barmhartigheid schilderen. Ook maken we een wandeling met Nikki en haar twee kippen. Een hond is namelijk ook zo standaard.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 13 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 30 maart, 18:30 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 34

Britney is nog maar 13 jaar als ze haar zus verliest. Twee jaar later overlijdt haar vader na een ziekbed. Na traumaverwerking en rouwtherapie lukt het Britney om er nu beter over te praten. * Tortelduifjes werden Jan Dekker en zijn vrouw Jennie genoemd, een echte twee-eenheid. Als Jennie overlijdt en Jan alleen overblijft, voelt hij zich eenzaam, maar een nieuwe liefde verschijnt in zijn leven.



Voor het blok
Voor het blok: Afl. 8

Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. De blokken willen één ding: iedereen de afgrond in duwen! Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 77

Hoe het zingen van de Matthäus-Passion mensen met dementie helpt * Tata Steel krijgt weer overheidssteun, omwonenden zijn boos * Gijzeling in café in Ede



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 13

Toen de blinde Esperanza uit Rwanda nog kon zien, was ze de kostwinner en degene die voor de kinderen zorgde. Nu is de zestigjarige volledig afhankelijk van anderen. Ook haar familie lijdt onder haar beperking. Daarom vertrekt ze met haar dochter naar het medische spreekuur voor mensen met oogproblemen. Dit spreekuur wordt georganiseerd door stichting See You, de partnerorganisatie van EO Metterdaad, speciaal voor oogpatiënten die te ver van het oogziekenhuis wonen. De dokter stelt vast dat Esperanza staar heeft, waar ze aan wordt geopereerd. Hoeveel van haar zicht zal terugkeren?



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 12

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 13

Socutera brengt goede doelen in beeld. Dit keer: Fonds Gehandicaptensport, Bears in Mind en MD Nederland.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 12

Op Stille Zaterdag, de dag tussen Goede Vrijdag en Pasen, is er ruimte voor bezinning. De liederen staan stil bij het offer dat Jezus bracht. Het lijden van Jezus is voorbij, maar de echte paasboodschap moet nog klinken. Onder andere in Deventer met het lied Hard geslagen vastgenageld, gezongen door Sela.



AFC Ajax
AFC Ajax: Luca Messori ⚽️ | Highlights Ajax - FK Partizan | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen Ajax en FK Partizan tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Alles flex
Alles Flex: Afl. 9

Ravi wil graag naar het feest van de populaire Roderick en Bonnie, maar maakt nul kans op een uitnodiging. Als hij erachter komt dat ze nog een locatie zoeken, bluft hij dat het wel bij hem thuis kan. Hij verzwijgt dit voor zijn ouders, maar krijgt spijt als blijkt dat Roderick en Bonnie heel veel mensen hebben uitgenodigd. Het feest loopt totaal uit de hand. Pinar is verliefd op Anne maar weet niet hoe ze dit aan hem moet vertellen. Op advies van Naomi maakt ze een oldschool mix-tape voor hem, met liefdesliedjes. Op het feest geeft ze de tape aan aspirant-dj Anne, maar die denkt dat het muziek is om voor het feestende publiek te draaien.



Gio
Gio: NA HAAR VERRASSING HEB IK DIT GEREGELD! DIT WILDE ZE AL HEEL LANG😱

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



AFC Ajax
AFC Ajax: Cheeky Panenka 😏 | Highlights CF Pachuca - Manchester City | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen CF Pachuca en Manchester City tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



De verandering
De Verandering: Afl. 13

Rivelino Rigters is vijf jaar oud als hij zijn vader verliest en op zijn dertiende zit hij al in de gevangenis voor straatroof. Op zijn zestiende dealt hij heroïne en komt regelmatig in de gevangenis terecht. De negatieve trend lijkt zich alleen maar te versterken. Komt hij ooit tot inkeer?



Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 13

Waar sta jij voor op? In de Nieuwe Kerk in Zeist wordt Pasen gevierd, het feest van de opstanding van Jezus. Dominee Jasper van Schaik denkt met Pasen aan de moeder van Aleksej Navalny, die opstond voor haar zoon na zijn overlijden. 'Zo indrukwekkend, een moeder die opstaat voor haar kind en opstaat tegen een machtige en hardvochtige president.' Gemeentelid Rianne Verduin komt in beweging voor de bewoners van de L-flat in Zeist, de grootste flat van Nederland. Samen met een kleurrijk gezelschap van moeders en kinderen bakt ze koekjes. En de jongeren van de christelijke leefgemeenschap De Wittenberg staan op tegen het verspillen van voedsel.



E-Divisie
AJAX WINT DE EDIVISIE

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Een nieuw huis betekent een nieuwe start voor Peter en Elly. Het team gaat aan de slag in Zwanenburg. Ivo maakt een gezellige en groene tuin en Djamilla gaat voor een chique stijl in de woonkamer.



FORMULA 1
FORMULA 1: WHAT A MOMENT ✨ Kobayashi's maiden podium in Japan! #shorts

Kobayashi claimed his first podium in Formula One, finishing third place on home soil in Suzuka. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2005 Japanese Grand Prix | Extended

As the 2024 Japanese Grand Prix draws nearer, we take a look back at all the drama from Suzuka in 2005. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Feyenoord - Telstar (v)

14m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 30 maart.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting FC Twente - ADO Den Haag (v)

16m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 30 maart.



Ziggo Sport voetbal


Kwebbelkop
Kwebbelkop: Upgrading to the LONGEST CAR In GTA 5!

Upgrading to the LONGEST CAR In GTA 5! Today, we're upgrading to the longest car eveerrrrr!!! 🚗🚗🚗🚗 Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: William Faber ⚽️ ⚽️ | Highlights FC Nordsjælland - Anderlecht | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen FC Nordsjælland en Anderlecht tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup2024 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Wonderful free kick 🤩 | Sporting Portugal - PSG | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen Sporting Portugal en PSG tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup2024 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Ziggo Sport voetbal


Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 13

In 2013 werd metaallverwerkeringsbedrijf Prins Dokkum overgenomen door een buitenlandse investeerder, het personeel stond op straat. Hoe kijken we hier tien jaar later op terug?





vThorben
vThorben: Kill Mij = Win! Maar De Militaire Basis Verdedigd Mij!

Bedankt voor het kijken naar Kill Mij = Win! Maar De Militaire Basis Verdedigd Mij! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Partner club for the win 🇲🇽 | Highlights FK Partizan - CF Pachuca | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen FK Partizan en CF Pachuca tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Great comeback in Game 1! 😍 | Highlights Ajax - Manchester City | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen Ajax en Manchester City tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. 00:00:00 Highlights Ajax - Manchester City 00:07:00 Reactie Milo van der Lans 00:07:50 Reactie Aaron Bouwman #FutureCup ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier





AFC Ajax
AFC Ajax: Celebrating like Cristiano Ronaldo🕺😮‍💨 | Highlights Sporting Portugal - Anderlecht | Futur

De samenvatting van het groepsduel tussen Sporting Portugal en Anderlecht tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Goals worth watching! ⚽ | Highlights FC Nordsjælland - PSG | Future Cup 2024

De samenvatting van het groepsduel tussen FC Nordsjælland en PSG tijdens de Future Cup 2024 in Amsterdam. #FutureCup2024 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 13

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.







AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights FC Emmen - Jong Ajax | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tussen FC Emmen en Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 12

Luna Sabella komt langs en zingt Balliamo en Samantha Steenwijk treedt op met Wij zijn twee vrienden.





Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord - FC Utrecht | Eredivisie #27

Met de interlandbreak achter ons gaat de Eredivisie verder met speelronde 27. De competitie wordt in De Kuip hervat tegen de nummer acht, FC Utrecht. Voor het duel met de Domstedelingen hebben wij alles op een rijtje gezet zodat je volledig op de hoogte bent. Veel kijkplezier! Bekijk alles over de wedstrijd tegen sc Heerenveen op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Close Up
Close Up: Georgia O'Keeffe was een van de belangrijkste Amerikaanse kunstenaars van de Verenigde Sta

Georgia O'Keeffe was een van de belangrijkste Amerikaanse kunstenaars van de Verenigde Staten toen ze in de jaren 40 besloot om naar New Mexico te verhuizen. Het betekende een revolutie voor de kunst die O'Keeffe maakte. Het oogverblindende woestijnlandschap en de door bergen omringde, afgelegen ranch waar ze woonde, inspireerden haar tot nieuwe technieken en een nieuw kleurenpalet.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 12

Nathan Rutjes en Nienke van Dijk nemen het tegen elkaar op. Groep 8A en groep 8B van basisschool De Achtbaan strijden om de beker. Welk team scoort de meeste goals en gaat met de winst naar huis?





AFC Ajax
AFC Ajax: Proudly leaving Europe behind 👏 | Highlights Chelsea - Ajax Vrouwen | UEFA Women's Champio

De samenvatting van het duel tussen Chelsea Vrouwen en Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League. #UWCL #AjaxVrouwen ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUXY LEERT REDDiNGSZWEMMEN OP ZWEMLES 💦 | Bellinga Vlog #3123

* Met dank aan lieve Badjuf Claudia van Klik hier & Klik hier barterdeal samenwerking #ad LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 21

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 89

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 29

Ex-bankier Robbert Vesseur werd op een dag wakker met de droom van een wereld waarin ieder mens vervuld kan leven en ogen weer gaan stralen. Een moedige missie verpakt in een mysterieus woord: de geefeconomie.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 65

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.