True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

05-04-2024




3voor12 presenteert
3voor12 presenteert: Afl. 2

Al ruim twintig jaar kennen we Spinvis van zijn zinnenprikkelende teksten en collagemuziek. In 2023 verscheen zijn album Be-bop-A-Lula, een liefdesverklaring aan tekst zonder vaste betekenis. In TivoliVredenburg brengt hij zijn liedjes tot leven in een prachtige theatrale setting.







Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Van De Noot Een Deugd Maken

Bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op Klik hier Bedankt voor uw steun 🙏🏼









Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Maarten van Rossem over zijn boek Over populisme en onze democratie. * Thomas van Groningen met zijn rubriek De week van Thomas. * Voor de rubriek Haagsche Historie duikt voormalig SP-partijleider Lilian Marijnissen in de geschiedenis van demonstraties op het Malieveld. * Pieter Omtzigt en Dirk Gotink over het eerst ledencongres van NSC.



Man en Kunst
Man en Kunst: Afl. 5

Vanuit de ridderzaal van Kasteel Helmond vertelt Lucas De Man alles over de wereldberoemde Brits-Nigeriaanse kunstenaar Yinka Shonibare (1962) en zijn werk. Kleurrijk bedrukte Afrikaans aandoende stoffen zijn het handelsmerk van Shonibare, zoals in Cannonball Heaven. Zijn beelden hebben geen hoofd en daarmee geen expressie, geen identiteit, geen afkomst en geen kleur. Zijn werk wordt vaak geassocieerd met het kolonialisme. Shonibare is geëngageerd en activistisch, maar verpakt zijn boodschap elegant en subtiel. Bewustwording creëren doet hij liever met speelse schoonheid dan met een opgeheven vingertje.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 60 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 april, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 10

Bij de familie Kraan in Luxemburg is de rust weergekeerd. De camping is gesloten. Het gezin heeft nu de tijd om met elkaar tot rust te komen en vakantie te vieren. Maar ook om te reflecteren op het afgelopen seizoen. Voor een gezonde leefstijl was in ieder geval geen tijd. Nu wel, dus verruilen Ivan en Arie de snelle snack uit de keuken voor de sportschool. Aida Jelies is binnenkort jarig. Na al drie maanden haar vriend Sven te hebben moeten missen, hebben Johan en Janneke een grote verrassing voor haar. Sven en zijn ouders reizen in het geheim af naar Zuid-Spanje. Hoe zal Aida reageren als haar vriendje ineens voor haar staat?



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Ouders van volwassen Utrechtse studenten ondernemen juridische stappen na verspreiding van de zogenoemde 'grietenpresentatie jaartje 23'. Nieuwsuur sprak met betrokken ouders en de verenigingen. Te gast: advocaat Ina Brouwer. * Vannacht zegde Israël toe dat de noordelijke grensovergang Erez en de haven van Asjdod zullen worden gebruikt om meer hulpgoederen Gaza in te brengen. Te gast: Oxfam Novib-directeur Michiel Servaes. * De Ierse schrijver Paul Lynch won met zijn boek Prophet Song de Booker Prize. Volgens de jury zal de lezer 'de waarschuwingen uit dit boek niet snel vergeten'. Welke overeenkomsten ziet Lynch met de huidge wereld?





De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 9

Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met een gast terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van de gast.



3 op reis
3 op Reis: Afl. 25

Dzifa vervolgt haar roadtrip over de Mae Hong Son Loop in het noorden van Thailand. Op deze 600 kilometer lange route door de prachtige natuur, bezoekt ze de ochtendmarkt in het stadje Mae Hong Son. In het bergdorpje Ban Jabo leert Dzifa meer over de Lahu-gemeenschap die in deze regio woont. Ook bezoekt ze Pai, een geliefde plek onder backpackers.



Flikken Maastricht
Flikken Maastricht: Afl. 10

Een jongeman wordt 's ochtends vroeg dood aangetroffen. Hij blijkt de avond ervoor in een café te zijn gedrogeerd met GHB. Wolfs en Eva horen van de ouders dat ze het contact met hun zoon hebben verbroken wegens zijn geaardheid. Er komt een zelfbenoemde homogenezer in beeld die ook in het café was. Als Wolfs en Eva de vermoedelijke dealer van de GHB vinden, en een motief, lijkt de zaak opgelost. Romeo en Marion doen onderzoek naar een bekende autodief. De man steelt dure onderdelen uit nieuwe auto's die hij in het buitenland verkoopt.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 8

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



NOS EK-kwalificatie Voetbal
NOS EK-kwalificatie Voetbal: Afl. 1

Nabeschouwing van deze EK-kwalificatiewedstrijd Italië - Nederland (v).



FORMULA 1
FORMULA 1: ✨ Fan Outfits at the Japanese Grand Prix

The outfits on display at Suzuka are always a highlight of the weekend For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 70

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 12

Vele duizenden PTT'ers die samen met hun partner pensioen opbouwden, ontvangen geen of een te lage aanvulling op hun pensioen. MAX Ombudsman Rogier de Haan vraagt zich af of dat wel terecht is.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 69

Annebel en Thomas hebben hun jaren 30-huis volledig zelf verbouwd tot een heerlijk gezinshuis. Hun creativiteit komt terug in iedere ruimte: van zelfgemaakte woonaccessoires tot een zelfgemaakt behang van posters. * Chef-kok Leon maakt heerlijke klassieke gerechten. Dit keer een klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof. * Tegen de grens met Brabant ligt het Limburgse Weerterbos waar boswachter Jos Berends bijzondere hulp krijgt van edelherten. * Duurzame tuinvrouw Anne Wieggers plant de Eremurus, ook wel de Naald van Cleopatra genoemd. Het is een bijzondere bloeier met eigenaardige eigenschappen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 48

Johnny de Mol is de rechterhand van Sophie. * Na de Ronde van het Baskenland gisteren is de discussie rondom de veiligheid van wielrenners weer helemaal opgelaaid. We praten erover met Erik Dijkstra en Thijs Zonneveld. * Tien jaar geleden ontving Pia Douwes vrijwel uitsluitend lovende kritieken voor haar uitvoering van het toneelstuk Masterclass. Genoeg reden voor Pia om weer in de huid van operazangeres Maria Callas te kruipen en de voorstelling opnieuw naar het theater te brengen. Ze schuift aan. * Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blikken vooruit op het nieuwe seizoen van hun satirische sketchprogramma Draadstaal.



PSV
Peter Bosz over PSV - AZ: 'We moeten vooral op onszelf focussen' 💬

De voorbeschouwing op PSV - AZ Alkmaar. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 96

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Atusa krijgt meteen trek wanneer Stany over zijn afkomst begint. Stany heeft het zo goed thuis dat er misschien niet eens plek is voor een andere vrouw. Monique is altijd graag bezig, maar misschien niet voor de klusjes van Martijn.









Vitesse
Vitesse: RONDJE PAPENDAL | Overzicht Academie maand maart

Afgelopen week won Vitesse O19 het internationale toernooi in Frankrijk. Naast de hoofdprijs werden er ook nog vier individuele prijzen mee naar Arnhem genomen. Adam Tahaui blikt terug op het toernooi en zijn opleving als aanvoerder. Vitesse O16 heeft de maand maart ongeslagen afgesloten en heeft de koppositie in bezit. Met Dylan Worst bespreken we zijn leidende rol en de titelkansen. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 82

De strijd tegen de dalende vaccinatiegraad: hoe overtuig je ouders? * Op de Canarische Eilanden zien ze een nieuwe migratieroute ontstaan * Steeds vaker betalen om pakketje te retourneren: welk effect heeft dat? * Opnieuw een tegenslag voor Philips: beademingsapparaten vallen stil



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 69

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Ritueel misbruik: de onderste steen moet boven - Gideon van Meijeren

Naar aanleiding van een reeks reportages van het platform voor onderzoeksjournalistiek Argos over sadistisch (en zelfs satanisch) ritueel misbruik stemde de voltallige Tweede Kamer op 1 december 2020 in met een onderzoek naar de aard en omvang van dit gruwelijke fenomeen. Maar tot verbijstering van de slachtoffers werd een onderzoekscommissie ingesteld die onmogelijk onafhankelijk onderzoek kon doen. Gideon van Meijeren, Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie, maakte zich van meet af aan hard voor de slachtoffers. In dit interview praat hij Pieter Stuurman bij over de laatste ontwikkelingen in dit dossier en zijn inspanningen om in deze zaak de onderste steen boven te krijgen. Van Meijeren in debat met Minister Grapperhaus: Klik hier Motie Van Meijeren over second opinion onderzoek (ingediend 13 maart 2024): Klik hier Schriftelijke vragen Van Meijeren aan de Minister van J&V over het onderzoek naar georganiseerd sadistisch misbruik van minderjarigen (19 maart 2024): Klik hier Argos uitzending: Het verhaal van Lisa: Klik hier uitzending: Glasscherven en duistere rituelen (hoort bij verhaal van Lisa) Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



SLAM!
Kav Verhouzer & De Hofnar - April 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Kav Verhouzer & De Hofnar came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Het Avondcircus is the afterparty that turns your evening upside down! Daniël en Erik-Jan are your host during the show, daily accompanied by some interesting guests. They give new talent a stage and will keep you informed of the latest news concerning music. Besides that, the best DJs, artists and producers drop by to talk about their music and to play an awesome set in de DJ booth. Tune in every Monday till Thursday from 19:00 - 22:00 and never miss another show! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Het Avondcircus? Instagram Het Avondcircus: Klik hier Daniël: Klik hier Erik-Jan: Klik hier of Kav Verhouzer? Klik hier Your Life



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 70 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: WE DEDEN DE GORDIJNEN OPEN EN ZAGEN DIT..😲

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 20

Jesper Hesseling en Bente Fokkens nemen het op tegen Moïse Trustfull en Kaj van der Voort.





Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 2

Lady Edith heeft haar dochtertje afgestaan, maar het kost haar veel moeite om haar niet te mogen zien. Butler Thomas heeft het op Baxter voorzien. Hij zet haar voor het blok. En een plan voor een oorlogsmonument voor gevallen dorpsbewoners zet de relatie tussen Mr Carson en Robert Crawley onder grote druk.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 67

50 jaar geleden won de Zweedse popgroep ABBA het Eurovisiesongfestival met Waterloo. Om dat te vieren is de cast van de musical Mamma Mia! te gast, inclusief producent Hans Cornelissen. * Margriet Brandsma heeft alvast mogen kijken naar de 2Doc over Angela Merkel. In de periode dat Merkel voor het eerst bondskanselier in Duitsland werd, was Margriet daar correspondent voor de NOS. * Robèrt van Beckhoven maakt Zweedse hapjes. * Filemon Wesselink blikt vooruit op Parijs-Roubaix 2024. * Dorine Schenk beschrijft in haar boek hoe natuurkundigen op zoek gaan naar 'donkere materie': een onbekend en onzichtbaar goedje dat zich in de ruimte bevindt.





MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: OEPS... IK HEB EEN ONVOLDOENDE VOOR MIJN WISKUNDE TOETS - ROBLOX! || Fan Friday

Mama gaat hier niet blij mee zijn, want dit is zeker niet de eerste keer dat ik een onvoldoende heb voor mijn toets. Hoe kan ik dit slechte cijfer geheim houden? Misschien moet ik mijn toets VERSTOPPEN? Het Roblox spel heet: Oops I failed my math test 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 67

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 36

Na een moeilijke jeugd krabbelt Wilma Boevink weer op een leert ze Frank kennen. Hun geluk kan niet op, tot hij plotseling overlijdt, terwijl Wilma in het buitenland is. Wilma moet zichzelf opnieuw uitvinden. * Verdriet mocht Anke Crielaard eigenlijk niet tonen, nadat ze haar doodgeboren kindje had gekregen. Het baby'tje krijgt een nummer op een begraafplaats. Jarenlang kampt ze met een schuldgevoel, totdat haar man Ad ziek wordt en ze het plan opvatten om hun kindje te herbegraven, samen met haar man, wanneer hij overlijdt. Vanaf dat moment is na al die jaren eindelijk het schuldgevoel weg.



vThorben
vThorben: 1v1v1 Lucky Block Op 1000 Meter Hoogte!

Bedankt voor het kijken naar 1v1v1 Lucky Block Op 1000 Meter Hoogte! Check nu de AirGrid pillow op Emma sleep: Klik hier VTHORBEN #ad In deze video speel ik samen met @Santino_YT & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



OnneDi
OnneDi: De Moorden met PROM NIGHT: De familie Pelley | MISDAAD & MYSTERIE

Steun hier het goede doel van Erik Groenendijk: Klik hier HIER IN MIJN SELLPY SHOP: Klik hier (samenwerking) ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) Bekijk hier het kanaal van KyotoRobato: Klik hier 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



EnzoKnol
EnzoKnol: MYRON NEEMT JULLIE MEE OP STAP! #3888

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Ivo op zondag
Ivo op Zondag: Afl. 9

Tania Kross geniet van haar zonovergoten zondagochtend op Curaçao. We brengen een bezoek aan het Jopie Huisman Museum in Friesland. Daarnaast een mini reportage over James Bond. Ivo Niehe ontvangt Paul Young in de studio; een superster uit de jaren 80 en 90, die nog steeds optreedt voor volle zalen.



FORMULA 1
FORMULA 1: 🏆 Bearman Wins Crypto Overtake of the Month for March!

Oliver Bearman has claimed the Crypto Overtake of the Month award - as voted for by you, the F1 fans - for this superb manoeuvre to get past Yuki Tsunoda during the Saudi Arabian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP



FORMULA 1
FORMULA 1: Red Bull’s Cooling Innovations! | F1 TV Tech Talk | Crypto.com

It’s prime time for car upgrades and with the Japanese Grand Prix being earlier in the season, Suzuka will be the major test for these. Sam Collins discusses changes Red Bull have made, including how their cooling innovations are influencing other teams. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Vitesse
Vitesse: VOORBESCHOUWING | "Dé wedstrijd van het seizoen"

Een drukke week met drie uitwedstrijden eindigt komende zondag met de kers op de taart; de Gelderse derby. Om 12.15 uur zal in GelreDome het startsein gegeven worden voor Vitesse vs NEC. Een duel waar de hele stad al weken naar uitkijkt. We blikken vooruit met hoofdtrainer Edward Sturing en doelman Eloy Room. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier





PSV
PSV: TOP-5 GOALS | Philipp Max van afstand en René van der Gijp met een beauty 🤯☄️

Onze mooiste goals tijdens PSV - AZ. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Martens: 'Willen ons revancheren' | Voorbeschouwing

De voorbeschouwing met Maarten Martens op de Eredivisie-wedstrijd tegen PSV. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: HOOFD SCHOUDERS KNIE EN TEEN | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: Hoofd, schouders, knie en teen. Hoofd schouders knie en teen, knie en teen. Oren, ogen, puntje van je neus… Kijkwijzer: AL TEKST VAN HOOFD, SCHOUDERS, KNIE & TEEN Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Oren, ogen, puntje van je neus Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Je hoofd zit op je schouders Je knie zit aan je been En ergens aan je voeten Daar zit je grote teen Maar als je hand vanachter zit Of boven op je hoofd Dan ben je zo bijzonder Dat niemand het gelooft Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Oren, ogen, puntje van je neus Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Je klappert met je oren En ratelt met je mond Je praat met je handen En je kijkt met je kont Als iemand jou zo bezig ziet Als ik jou zo zie staan Dan denk ik: hé, maar dat is gek Hier is iets misgegaan Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Oren, ogen, puntje van je neus Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Ik zag op televisie Een heel erg vreemd geval Een man met zeven armen Ze zaten overal Iedereen kwam kijken Hij stond in elke krant Ze maakten hem meteen De koning van het land Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Oren, ogen, puntje van je neus Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Iedereen doet, oho oho, oho oho, Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Oren, ogen, puntje van je neus Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Oren, ogen, puntje van je neus Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Oren, ogen, puntje van je neus Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



FORMULA 1
FORMULA 1: Race I F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 I Round 6 & 7 I Zandvoort & Austin

The F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 will continue as Zandvoort and Austin are the next two tracks up on the calendar - Who will separate themself from the pack and take the win? Never miss any of the F1 Sim Racing World Championship action! Follow us right here ⤵️ Twitter link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier #Formula1 #F1Esports



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying I F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 I Round 6 & 7 I Zandvoort & Austi

The F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 will continue as Zandvoort and Austin are the next two tracks up on the calendar - Who will separate themself from the pack and take pole position? Never miss any of the F1 Sim Racing World Championship action! Follow us right here ⤵️ Twitter link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier #Formula1 #F1Esports



FORMULA 1
FORMULA 1: Race I F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 I Round 4 & 5 I Silverstone & Spa-Franc

The F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 will continue as Silverstone and Spa-Francorchamps are the next two tracks up on the calendar - Who will step up to the plate and come out victorious on these legendary tracks? Never miss any of the F1 Sim Racing World Championship action! Follow us right here ⤵️ Twitter link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier #Formula1 #F1Esports



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying I F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 Round 4 & 5 Silverstone & Spa-Fra

The F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 will continue as Silverstone and Spa-Francorchamps are the next two tracks up on the calendar - Who has the nerves of steel to claim pole position? Never miss any of the F1 Sim Racing World Championship action! Follow us right here ⤵️ Twitter link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier #Formula1 #F1Esports



FORMULA 1
FORMULA 1: FP2 Highlights | 2024 Japanese Grand Prix

Track time was in short supply during a rain-affected FP2 in Suzuka, with limited laps completed until a late burst of action as conditions dried in the final moments. McLaren’s Oscar Piastri set the best time, followed by Mercedes’ Lewis Hamilton and Ferrari’s Charles Leclerc. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Highlights Heracles Almelo - AZ

Bekijk hier de samenvatting van het Eredivisie-duel Heracles Almelo - AZ. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 65

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



FORMULA 1
FORMULA 1: Race I F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 I Round 2 & 3 I Jeddah & Spielberg

The F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 will continue as Jeddah and Spielberg are the next two tracks up on the calendar - Will a new driver step up and take the win, or will Thomas Ronhaar continue his brilliant form from Bahrain? Never miss any of the F1 Sim Racing World Championship action! Follow us right here ⤵️ Twitter link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier #Formula1 #F1Esports



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying I F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 I Round 2 & 3 I Jeddah & Spielber

The F1 Sim Racing World Championship 2023/2024 will continue as Jeddah and Spielberg are the next two tracks up on the calendar - Will a new driver step up and claim pole position, or will Thomas Ronhaar continue his brilliant form from Bahrain? Never miss any of the F1 Sim Racing World Championship action! Follow us right here :⤵️ Twitter link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier link: Klik hier #Formula1 #F1Esports



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn burgemeester van Gouda Pieter Verhoeve, makelaar Chris van Zantwijk en koningshuisdeskundige Justine Marcella. Met hen hebben we het over de toekomst van derdelanders in Nederland, over Open Huizendag 2024 en over de Netflix-film Scoop.





FORMULA 1
FORMULA 1: FP1 Highlights | 2024 Japanese Grand Prix

The first practice session started race weekend in Suzuka, with Red Bull’s Max Verstappen and Sergio Perez leading the way. Logan Sargeant brought out the red flags, after a substantial accident in his Williams. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Sargeant crashes during FP1 in Japan 😨

FP1 was temporarily red-flagged after this Logan Sargeant crash. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: "POTLOODDDD" Q&A OVER HAAT EN TOEKOMSTDROMEN 🙏🏻❣️ | Bellinga Vlog #3127

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 27

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 95

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 69

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.











Heracles Almelo
Heracles Almelo - AZ | 03-04-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



Feyenoord
Highlights | FC Volendam – Feyenoord | Eredivisie 2023-2024

Feyenoord heeft donderdag niet thuis gegeven op bezoek bij FC Volendam. De formatie van trainer Arne Slot kwam, ondanks ruim tien minuten blessuretijd, tegen de hekkensluiter niet verder dan 0-0. #volfey Bekijk alles over de wedstrijd tegen FC Volendam in de Matchday Collection op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier