True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

24-05-2024
3voor12 presenteert
3voor12 presenteert: Afl. 9

De Britse band Jungle maakte een metamorfose door, waarna ze vriend en vijand op Lowlands verbaasden met een volledig sprankelende liveband en dansers.





2Doc
2Doc: Afl. 36

De tweelingbroers Peter en Erik gaan op onderzoek waarom ze na hun geboorte gescheiden geadopteerd zijn. Waren zij onderdeel van een sociaal experiment?



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Hoe gaat het met de VVD nu Rutte het torentje definitief gaat verlaten? NRC-journalist Petra de Koning volgt Mark Rutte en de VVD al jarenlang op de voet. * Paul Haenen maakt een toneelstuk over deze formatie. * Jimmy Dijk over oppositie voeren tegen Wilders. * Catherine Keyl met 'Haagse Historie'. * Thomas van Groningen met 'De week van Thomas'.



Turkadelica
Turkadelica: Afl. 3

Protest, verzet en onderdrukking lopen als een rode draad door de Turkse geschiedenis en dat is te horen in de muziek. Artiesten, toen en nu, verzetten zich met hun muziek tegen onrecht en onderdrukking. Zoals Cem Karaca, die na de militaire staatsgreep van 1980 naar Duitsland vlucht en daar zijn muzikale carriere voortzette.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 5 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 mei, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Israëlische troepen trekken met tanks door westelijke wijken van Rafah. Een grondoffensief in de zuidelijke stad in de Gazastrook wordt door het Westen gezien als rode lijn. * Een bekende Palestijnse journalist zag 'zijn' Gaza veranderen in een grote puinhoop. * Is er nog plaats voor de energie-intensieve industrie in Nederland? We praten erover met econoom Mathijs Bouman. * Vijf Nederlandse groepen topwetenschappers krijgen totaal 174 miljoen euro om de komende jaren onderzoek te doen. De nieuwe subsidie wordt met open armen ontvangen, maar een drietal onderzoekers zette een jaar geleden vraagtekens bij de procedures voor de subsidie.





Where the wild men are
Where the wild men are: Ben ontmoet op het eiland Flores een gezin dat de prestatiemaatschappij de r

Ben Fogle reist helemaal af naar het kleine eiland Flores in de Azoren en verblijft bij Magnus, Lucy en Frey. Ze wonen zelfvoorzienend in een op een steile berghelling gelegen huis dat de rondtrekkende vader van Magnus in 1980 heeft gekocht. Magnus is het al vijftien jaar aan het renoveren, en Ben weet niet wat hij hoort als Magnus hem vertelt hoe hij er is beland. Zijn partner Lucy uit Yorkshire heeft ook een bijzondere achtergrond. Het terrein bij hun huis ligt er vervallen bij en samen met Ben beginnen ze aan de gigantische klus om het huis en het terrein weer in oude luister te herstellen.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 16

Nico Dijkshoorn brak op zijn veertigste door als huisdichter van De Wereld Draait Door. Schrijven en voorlezen is wat hij het allerliefste doet. Hij groeide op in een arbeidersgezin, waar alles draaide om honkbal en zijn vader. Er was dus geen ruimte voor literatuur of voor Nico. Nico dacht altijd dat zijn vader zijn beste vriend was, totdat zijn vader alzheimer kreeg. Ineens zag Nico hoe zijn vader werkelijk was en dus besloot hij om het zelf heel anders te gaan doen.



Liefde voor het landgoed
Liefde voor het landgoed: Afl. 7

De poorten van Het Huys ten Donck gaan open. De dag staat in het teken van de jaarlijkse Donckse fair. En ook bij deze happening houdt bewoonster Catharina alles onder controle. Beheerster en parttime bewoonster Jeanne inspecteert de toiletwagen op kasteel Vosbergen. Dit keer voor de bezoekers van de buitenbioscoop. Hondenliefhebber Cathrien heeft haar handen weer vol aan alle honden op Oolde en Robert begint aan de wekelijkse ronde met de grasmaaier. De plannen voor de verbouwing van het koetshuis zijn waanzinnig, maar van de kosten wordt het hen groen en geel voor de ogen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Imagine getting THIS close to an F1 car 🤯

Photographers in Monaco are able to get up close and personal to the cars as they capture the on-track action! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



3 op reis
3 op Reis: Afl. 32

Dzifa sluit haar reis door Azië af in Cambodja. Een land met een roerige geschiedenis, waar tijdens het gruwelijke regime van de Rode Khmer in de jaren 70 naar schatting twee miljoen mensen zijn vermoord. In die periode is ook een groot deel van de kunst en cultuur van het land verloren gegaan. In de hoofdstad Phnom Penh ontmoet Dzifa jonge kunstenaars die bezig zijn met een culturele renaissance. Daarna maakt ze een hike door het Cardamom-gebergte. Ze sluit haar reis af op het paradijselijke eilandje Koh Ta Kiev.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 15

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.





FORMULA 1
FORMULA 1: Charles Leclerc Goes Quickest on Friday | 2024 Monaco Grand Prix

Ride onboard with Charles Leclerc's Ferrari SF-24 as he clocks the fastest time during Friday's practice sessions around his home circuit in Monaco. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



EnzoKnol
EnzoKnol: DE EERSTE WEEËN, GAAT HET NU BEGINNEN?! | baby vlog #11

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 105

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 19

Er worden veel minder seniorenwoningen gebouwd dan beloofd. Daardoor is het voor ouderen bijna onmogelijk om te verkassen van een grote eengezinswoning naar een appartement. Wat is er nodig om de huisvesting van ouderen vlot te trekken? En verder: antwoorden op diverse kijkersvragen over reisboekingen.



FORMULA 1
FORMULA 1: FP2 Highlights | 2024 Monaco Grand Prix

The second practice session in Monaco saw the hometown hero, Charles Leclerc, top the time sheet in his Ferrari ahead of Mercedes’ Lewis Hamilton and Aston Martin’s Fernando Alonso. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 104

Op landpark Assisië woont Simone met slimme opbergruimtes in haar kleine huis. Ze doet vrijwilligerswerk voor de bewoners met een verstandelijke beperking die op het terrein wonen. * Chef-kok Leon is in Lekkerkerk bij rivierkreeftvissers Jan en Ramona. Als zij zien hoe de Amerikaanse rivierkreeft het polderlandschap vernielt, besluiten ze erop te vissen en zien nu het polderlandschap weer tot leven komen. * Behangkunstenaars Jaap en Marcelo schilderen met de hand o.a. bijzondere landschappen op behang. Zo blazen zij dit eeuwenoude ambacht nieuw leven in. * Wat als je van groen houdt, maar geen of weinig tuin hebt? Tuinvrouw Anne geeft tips.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 83

Nynke de Jong zit aan Jeroens rechterhand. * Joe Biden heeft een nieuwe vacature geplaatst: meme-manager gezocht. Deze persoon moet ervoor zorgen dat Biden viral gaat, om zo jonge Amerikanen naar de stembus te krijgen. Amerikadeskundige en voormalig spindoctor Raymond Mens vertelt over het online campagnevoeren bij de Amerikaanse verkiezingen. * Cabaretier Jawad Es Soufi, ofwel Sloegi, staat binnenkort voor zo'n 4.000 man publiek in Ahoy. Hij schuift aan. * Over drie weken staan we weer EK-knallers mee te zingen tijdens het EK voetbal. Wesley Sneijder en Wesly Bronkhorst hopen hun nieuwe nummer Ik Ben Net Als Jij toe te voegen aan de EK-hits.



Feyenoord
Feyenoord: Interview | Yankuba Minteh 🇬🇲

We blikken samen met Yankuba Minteh terug op het afgelopen seizoen, waarin de vliegensvlugge vleugelaanvaller met onder meer 10 goals en 5 assists grote indruk maakte bij Feyenoord. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 145

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Alle details lijken meteen te kloppen bij Jess en Michael en de eerste romantische kus laat niet lang op zich wachten. Komt het ook zover bij Bradley en Katja?







Het klokhuis
Het Klokhuis: Pascal gaat op expeditie met boswachters Jamie en José dwars door de Veluwezoom.

Pascal gaat met boswachters Jamie en José op expeditie, dwars door de Veluwezoom. Ze spotten egels, eekhoorns en wilde zwijnen. Na een avond bij het kampvuur gaat Pascal de volgende ochtend al heel vroeg op zoek naar edelherten en damherten. Bezorgde Ouders Nederland geeft tips wat je kan doen als je kind per se naar de natuur wil.





EenVandaag
EenVandaag: Afl. 124

Hoe memes ingezet worden in de politiek * Steun voor Europees leger toegenomen * Militaire samenwerking op vliegbasis Eindhoven moet Europa voorbereiden op oorlogsdreiging * Minister roept uitzendbureaus die arbeidsmigranten in vleessector uitbuiten tot de orde



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 104

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Hoe het Westen Rusland verkeerd begrijpt.

Een diepgaande Rusland analyse met Marie-Thérèse ter Haar Ontdek de diepgaande realiteit achter de vaak negatieve beeldvorming van Rusland in het Westen, vanuit het perspectief van Marie-Thérèse ter Haar, oprichtster van de Rusland en Oost-Europa Academie. Deze video onthult de misvattingen over Russen als inherent kwaadaardig en dictatoriaal, en benadrukt het gebrek aan begrip door beperkte interactie. Ter Haar belicht ook de historische en culturele banden tussen Russen en Oekraïners, en benadrukt dat de huidige geopolitieke situatie een drama is voor velen. Verder wordt de wederopbouw van Rusland besproken, met focus op de positieve veranderingen onder Poetin. Dit alles wijst op de behoefte aan een breder en dieper begrip van de Russische perspectieven, weg van simplistische en misleidende beeldvorming in de media. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 105 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 mei, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Verstoppertje, Maar We Zijn Objecten! (Roblox)

Verstoppertje, Maar We Zijn Objecten! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 100

Mart Hoogkamer heeft een nieuwe single uitgebracht en treedt op. * De Jeugd van Tegenwoordig-zanger Freddy Tratlehner vertelt in zijn kinderboek Lekker Vies over bizarre proefavonturen voor alle soorten eters. * Bas Pieck van het Kansfonds praat ons bij over het programma in Zaanstad waarbij gezinnen in armoede iedere maand 150 euro extra krijgen, zonder voorwaarden. * De nationale tuintellingen gaan weer van start en Auke-Florian Hiemstra vertelt over het belang hiervan. * Arnold Vanderlyde, ambassadeur van het Ouderenfonds, organiseert een recordpoging met 65-plussers in het Olympisch Stadion in Amsterdam.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 144

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.











vThorben
vThorben: 1v1 Tegen Giel Om 2000 Edelstenen!

Bedankt voor het kijken naar 1v1 Tegen Giel Om 2000 Edelstenen! In deze video speel ik samen met @Giel1 Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: The Barriers BITE in Monaco! 🚩

Zhou Guanyu had a run-in with the barrier in FP1, leaving Charles Leclerc to pick up part of his front wing! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



OnneDi
OnneDi: De Bronie Killer: Massamoord door MyLittlePony liefhebber | MISDAAD & MYSTERIE

De video bevat een betaalde samenwerking met Surfshark en een Podimo affiliate link. Bescherm je privacy met Surfshark. Met mijn code ONNEDI profiteer je 3 maanden gratis van Surfshark VPN. Klik op deze link: Klik hier Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



FORMULA 1
FORMULA 1: FP1 Highlights | 2024 Monaco Grand Prix

Relive all the talking points as the cars hit the track for FP1 in Monaco. Mercedes were looking strong with Lewis Hamilton and George Russell both in the top three, alongside the McLaren of Oscar Piastri. Other drivers were caught out by Monaco’s tight corners as they brushed the circuit’s barriers. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



scHeerenveen
scHeerenveen: Maak KENNIS met Levi SMANS 🔵⚪

Levi Smans (21) is de tweede versterking voor komend seizoen. De aanvallende middenvelder komt over van VVV-Venlo en tekent in Fryslân een contract voor vier seizoenen.



AFC Ajax
AFC Ajax: AJAX DOC: From her story to history x UEFA Women's Champions League

Een uniek seizoen, een unieke documentaire. De Ajax Vrouwen beleefden dit seizoen een geweldig avontuur in de UEFA Women's Champions League. Alle deuren gingen open en Ajax Media kreeg 'all access'. In een prachtig seizoen waarin records werden gebroken en geschiedenis werd geschreven waren wij erbij. #AjaxVrouwen ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: KLAP KLAP STAP STAP | Kinderliedjes | Leer de Dans | Minidisco #shorts

#shorts van de dans van het kinderliedje: Klap Klap Stap Stap, wat bof ik toch, alles doet het nog! Nieuw dansje! Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST KLAP KLAP STAP STAP (BOFKONT) (D. Dubbeldam/J. van der Plas) Django Publishing Ik knipper met m’n ogen En ik kus met m’n mond Maak een lange neus En ik kijk wat rond Ik klapper met m’n oren En ik stamp op de grond Wapper met m’n handen En ik klap in het rond Refrein: Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Ik strek m’n armen Haal m’n schouders op Schud m’n hoofd Ik voel me echt tiptop Ik draai m’n polsen En ik sta rechtop Beweeg m’n heupen En ik dans non-stop Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Hee-e-ee Ik ben een bofkont, ik heb alles mee Hee-e-ee Ik ben een bofkont, en dat voelt oké Ik heb ook nog m’n knieën Het zijn er twee Dat zijn m’n voeten En die doen goed mee Op m’n tenen Krijg ik alles mee Dansen vind ik Een leuk idee Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Ik knipper met m’n ogen En ik kus met m’n mond Maak een lange neus En ik kijk wat rond Ik klapper met m’n oren En ik stamp op de grond Wapper met m’n handen En ik klap in het rond Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Hee-e-ee Ik ben een bofkont, ik heb alles mee Hee-e-ee Ik ben een bofkont, en dat voelt oké Ik strek m’n armen Haal m’n schouders op Schud m’n hoofd Ik voel me echt tiptop Ik draai m’n polsen En ik sta rechtop Beweeg m’n heupen En ik dans non-stop Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Ik heb ook nog m’n knieën Het zijn er twee Dat mijn m’n voeten En die doen goed mee Op m’n tenen Krijg ik alles mee Dansen vind ik Een leuk idee Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Klap klap stap stap Wat bof ik toch, alles doet het nog Klap klap stap stap Klap klap stap stap Klap klap stap stap Klap klap stap stap! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



FORMULA 1
FORMULA 1: 360 CAM: Vettel Drives Senna's McLaren at Imola

Sit back and enjoy the incredible footage of four-time world champion Sebastian Vettel taking Ayrton Senna’s 1993 McLaren MP4/8 around Imola. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: OPRUIMLIED | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: Wat een rommel, ieuw…, wat een bende, ieuw…, maar we ruimen het nu op Kijkwijzer: AL TEKST OPRUIMLIED Kijk toch wat een bende Wat een rommel is het hier Een vieze vloer en vieze tafels Heel veel verf en veel papier Wij hebben net geknutseld Het was leuk om hier te zijn Maar moet je nu eens kijken Al die troep dat is niet fijn! Refrein: Wat een rommel, ieuw… Wat een bende, ieuw… Maar we ruimen het nu op Wat een rommel, ieuw Wat een bende, ieuw Maar we ruimen het nu op Alle rommel van de tafel Alles in de vuilniszak Alle propjes alle restjes Alles netjes in de bak Pak een doekje en een bezem En een emmer met wat sop We vegen en we dweilen En we ruimen alles op Refrein: Wat een rommel, ieuw… Vloeren vegen – ieuw – Zo vegen we de grond Tafels poetsen – ieuw – We poetsen in het rond Vloeren dweilen – ieuw – Met een emmer sop Tafels boenen– ieuw – Dan knapt het lekker op! Het is best een bende Maar alles zit nu in de zak Alle propjes en de restjes Alles netjes in de bak Refrein: Wat een rommel, ieuw… Refrein: Wat een rommel, ieuw… Ieuw! Ieuw! Ieuw! Ieuw! Ieuw! Samen vegen, samen poetsen Samen dweilen, samen boenen Samen vegen, samen poetsen Samen dweilen, samen boenen Samen vegen, samen poetsen Samen dweilen, samen boenen Samen vegen, samen poetsen Samen dweilen, samen boenen Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 100

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Jog of Honour 🏃

Watch Jenson Button’s ‘lap of honour' during the 2009 Monaco Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast zijn politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, radio-dj Wouter van

Te gast zijn politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, radio-dj Wouter van der Goes en correspondent Verenigd Koninkrijk Lia van Bekhoven. Met hen hebben we het over het eindverslag van de informateurs, de documentaire over de legendarische band The Beach Boys en de aangekondigde Britse verkiezingen.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: GEEN iDEE HOELANG ZE DEZE TWiTSER VOLHOUDEN 😅 | Bellinga Vlog #3162

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 144

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: 🔴LIVE: OORBELLEN TESTEN DIE IK VAN FANS HEB GEKREGEN! || Fan Friday

Tijdens de signeertour heb ik een hele hoop leuke dingen gekregen van fans, waaronder OORBELLEN! 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 104

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 46

In de kerk werd artiest Manon Companjen één ding al vroeg duidelijk: als vrouw heb je je op een bepaalde manier te gedragen. Scheiden valt niet binnen het ideaal. Hoe ga je om met oude meningen in je hoofd als het echte leven je overvalt?



Ziggo Sport voetbal