True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Holland! - Alle afleveringen
Holland!
Holland!: Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Wat zijn onze belangrijkste normen en waarden en houdt iedereen zich hieraan? Ryanne praat erover met een ex-gedetineerde die jarenlang vast heeft gezeten. Daarnaast praat ze met onze oudste bewoners en de nieuwe Nederlanders.Holland!
Holland!: Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van ons land, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensverschillen tussen mannen en vrouwen onder de loep.Holland!
Holland!: Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Wat is identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? We zien Nederland graag als een vrijzinnig en tolerant land. Ryanne onderzoekt of dit tegenwoordig nog steeds het geval is. Ze onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren en bezoekt een van de laatste krakersbolwerken van Nederland.