True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

14-04-2024
PSV
PSV: HIGHLIGHTS | 6️⃣-0️⃣ 🤩

The highlights of PSV - Vitesse. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Ziggo Sport voetbal






Adieu God?
Adieu God?: Afl. 6

Een klap die acteur Huub Stapel op zijn twaalfde als misdienaar van de pastoor kreeg, maakte abrupt een einde aan zijn betrokkenheid bij de katholieke kerk. Sindsdien weet hij heel zeker dat God niet bestaat. Een groot contrast met zijn moeder, voor wie geloof de basis was van haar bestaan. Toch zei ze op haar sterfbed dat ze een rotleven had gehad, vooral vanwege permanente geldzorgen. Huub adoreert haar en vindt dat de katholieke kerk haar heilig zou moeten verklaren. Haar enige slechte eigenschap vindt hij dat ze bescheiden was.



De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 12

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 105 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 april, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma









NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 14

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Zembla
Zembla: Afl. 4

Veel boeren zeggen niet zonder glyfosaat te kunnen. Het bestrijdingsmiddel is zeer effectief en daarom ook de meestgebruikte onkruidverdelger ter wereld. Maar hoe veilig is glyfosaat? Wetenschappers die in opdracht van de Wereldgezondheidsorganisatie het bestrijdingsmiddel onderzochten, concludeerden dat het waarschijnlijk kankerverwekkend voor mensen is. Toch is het gebruik onlangs weer voor tien jaar toegestaan door de Europese en nationale pesticideautoriteiten. Hoe kan het dat verschillende onafhankelijke wetenschappers tot een ander oordeel komen dan de toelatingsautoriteiten?





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Escalatie in het Midden-Oosten. Israël heeft een grote aanval van Iran bijna volledig afgeslagen. Ook bondgenoten in Irak en Jemen droegen bij aan de Iraanse aanval. De spanning in het Midden-Oosten was de laatste dagen verder opgelopen naar aanleiding van een Israëlisch bombardement op het Iraanse consulaat in Damascus. Als Israël met een vergeldingsactie komt of als de Verenigde Staten zich met het conflict gaan bemoeien, zal Iran opnieuw aanvallen. We bespreken de ontwikkelingen met onze correspondenten in Israël en de Verenigde Staten en met Midden-Oosten-deskundige Erwin van Veen. Te gast: Bart Wallet, hoogleraar Joodse studies.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 6

In Museum de Fundatie een negligé speld in het originele etui. Ook een schilderij met daarop een voorstelling van Maria Lactans, Latijn voor de 'Maria die de borst geeft'. En een blauw witte schotel die rond 1680 in Delft is gemaakt. Willem de Winter bekijkt twee schilderijen van twee boerderijen in Wierumerschouw. Een van de boerderijen is het ouderlijk huis van de eigenaar. Johan Dijkstra schilderde rond 1970 in de directe omgeving. Hij dronk daar thee en lunchte er weleens bij de bewoners. In ruil voor hun gastvrijheid, schonk hij hen deze schilderijen. Hoeveel leveren de schilderijen van een van de belangrijkste Groningse schilders op?





Metropolis
Metropolis: Buitenlandprogramma waarin lokale makers uit meer dan 40 landen kijkjes in het dagelijks

Het leven van een student gaat niet altijd over rozen. Voor de Peruaanse psychologiestudent Cesar valt het niet mee om de eindjes aan elkaar te knopen, dus klust hij bij door opera te zingen in bussen. In de Zweedse stad Uppsala is bijna een kwart van de inwoners student. De 72-jarige Staffan studeert niet meer, maar het studentenleven heeft hij nooit vaarwel kunnen zeggen. En in Nederland zoeken internationale studenten zich suf naar een kamer. De van oorsprong Braziliaanse Julie wil daar iets aan doen en matcht de buitenlandse studenten aan Brabantse gastgezinnen.



Draadstaal
Draadstaal: Afl. 2

Satirisch sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid kruipen van onbekende Nederlanders. Ze geven een stem aan landgenoten die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de overdaad aan crises in Nederland proberen te slaan.



Project Rembrandt
Project Rembrandt: Afl. 4

De schilders krijgen het thema menselijke verhoudingen voor hun kiezen. Tijdens de technische opdracht worden ze direct flink getest of ze daartoe in staat zijn. Ze zijn hun eigen model en moeten hun spiegelbeeld in de juiste verhoudingen op papier zien te vangen. En dat is veel moeilijker dan gedacht. De vrije opdracht is een klassieker: een naaktschilderij. De vakjury wordt dit keer bijgestaan door actrice Georgina Verbaan.



Koningshuis the musical
Koningshuis the musical: Afl. 4

De sfeer achter de schermen is te snijden. De spanningen tussen dancecaptain Ming en Hans 2 lopen weer op en Loesewies moet dit conflict oplossen. Ondertussen hebben Naomi en Debby schreeuwende ruzie. Musicalregisseur Dominique blijkt een week voor de première ontslagen te zijn wegens grensoverschrijdend gedrag. Er is een onderzoek lopende.



God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: Afl. 3

Amerika is het land waar woke is uitgevonden. Een deel van Amerika wil een nieuwe, eerlijkere en gelijkwaardigere cultuur. Een land zonder minderheden, maar meer gelijkheid. Tegelijkertijd is Amerika ook het land waar de oorlog tegen woke wordt gevoerd. Vooral in Texas worden wetten aangenomen die de wokebeweging inperken. Vooral orthodoxe christenen zitten met woke in hun maag. En daar maakt Donald Trump handig gebruik van door de oorlog tegen woke op te voeren.



FORMULA 1
FORMULA 1: Well, THAT wasn’t supposed to happen 🤣

In one of the most surprising moments in F1 history, Sebastien Buemi’s wheels came off during the 2010 Chinese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 15

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Postcode Loterij Miljoenenjacht
Postcode Loterij Miljoenenjacht

Bekijk aflevering 6 van Postcode Loterij Miljoenenjacht uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 april, 19:55 uur bij SBS6. Postcode Loterij Miljoenenjacht is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Vroege vogels
Vroege Vogels: Afl. 2

Nederlanders staan internationaal bekend om hun strijd tegen het water, een strijd die met de dijken, duinen en droogleggingen gewonnen leek te zijn. Maar met een stijgende zeespiegel en veranderend klimaat loopt bijna twee derde van Nederland opnieuw het risico om te overstromen. Hoe blijven we boven water? Menno Bentveld ziet hoe de natuur kan worden ingezet om droge voeten te houden. In veel gebieden gebeurt dat al. Van de Groningse Onlanden tot de Brabantse Biesbosch profiteren onder andere zeearenden, grote zaagbekken en ook de mens van deze natte gebieden.



Noord Scoort
Noord Scoort: Afl. 1

De meiden van hockeyclub Noorderlicht in Amsterdam-Noord wisten vóórdat ze lid werden niet wat deze sport inhoudt. Dat veranderde toen ze op hun basisschool een clinic kregen. Ze werden meteen enthousiast. Raphaisa verzon een list om van haar tegenstribbelende moeder gedaan te krijgen dat zich mocht inschrijven. In haar team zitten nu ook buurtgenootjes Ghaya en Roya. Raphaisa is topscoorder en haar moeder Genista is de coach die als geen ander in dit team gelooft.







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 105

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 13

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Groep 8 aan de macht
Groep 8 aan de macht: Afl. 5

Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Zuid-Holland, waar ze te horen krijgen dat er heel veel zwerfafval ligt. Groep 8 steekt niet alleen de handen uit de mouwen om de wijk schoon te maken, maar gaan er ook voor zorgen dat het zo blijft. Met graffiti, geheime camera-missies en zakken vol met afval gaan ze het regelen.



Ziggo Sport racing


Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 7

Rachel mag mee met een grote controle op vrachtwagens. Criminelen verstoppen hier namelijk vaak verboden spullen in. En ze leert welke skills je nodig hebt om op de fiets een verdachte aan te houden. In Arnhem gaat ze met agent Stijn op zoek naar een verwarde vrouw.



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 15

Voormalig politica en feministe Hedy d'Ancona (86) vertelt over haar voorliefde voor Bach. Pianist Nikola Meeuwsen speelt Ferruccio Busoni's bewerking van Bachs cantate Ich ruf zu dir, Herr Jesu Christ. * Jonge Held-violist Anne Bazen (16) speelt met Club Classique en klavecinist Emmanuel Frankenberg het Largo uit Bachs Vioolconcert in g. * Het Ragazze Quartet voert het Lento uit Dvoraks Amerikaanse strijkkwartet uit. * De Hoge Tafel: sopraan Lilian Farahani vertelt over het operapubliek. Sopraan Barno Ismatullaeva brengt met Club Classique Vivi, ingrato uit Donizetti's Roberto Devereux. * Pianist Cor Bakker speelt zijn Pensieri.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 14

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



FORMULA 1
Aerodynamics in Formula 1 | F1 Explained

Uncover the aerodynamic secrets that give Formula 1 cars their edge in our F1 Explained series. Learn how downforce, drag reduction, and DRS combine to create the ultimate racing speed machines. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 15

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





VPRO Boeken
VPRO Boeken: Afl. 8

Lammert Voos beschrijft in Jericho heel nauwkeurig waarom en hoe mensen vluchten uit een oorlogsgebied, en de totale onmacht die daarbij komt kijken. Sanne Huysmans portretteert in Iemand moest het doen een klein dorp waar roddels, burenruzies, stromend water en internet de dorpelingen van hun stuk brengen.



Gio
Gio: VERJAARDAG VIEREN! DE HELE VRIENDENGROEP HERENIGD!🥳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Enkeltje Verweggistan
Enkeltje Verweggistan: Afl. 5

De achtjarige Kaatje gaat met haar ouders voorgoed naar Griekenland. Ze gaat helemaal alleen, want haar grote broers en zus blijven achter in Nederland. Zal het haar mee- of tegenvallen om zonder hen te verhuizen naar een ander land?



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 12

Wat bezielt iemand om kluizenaar te worden? Pater Hugo Beuker (1976) woont al meer dan twintig jaar in het afgelegen noorden van Groningen. In het dorpje Warfhuizen vond hij zijn bestemming als 'huis-tuin-en-keukenkluizenaar', zoals hij zichzelf noemt. Want naast denken en bidden strijkt hij het kerklinnen en krabt hij kaarsvet van de kerkvloer in het 19e-eeuwse kerkje dat hij onder zijn hoede heeft. Tot zijn eigen verbazing groeide het uit tot een bedevaartsplaats. Pater Hugo geeft ook onlinecursussen mystieke theologie. Hij krijgt bezoek van een bekende leerling: de Twentse cabaretier Herman Finkers.





FORMULA 1
FORMULA 1: That’s The Wrong Button 😆

In 2019, Lance Stroll’s team were quick to inform him that he was pressing the radio instead of energy at the Chinese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier







vThorben
vThorben: Ik HACK MICK zijn MINECRAFT ACCOUNT!

Bedankt voor het kijken naar Ik HACK MICK zijn MINECRAFT ACCOUNT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Sami Yusuf
Sami Yusuf: Afl. 1

Concertregistratie van het concert dat de wereldwijd succesvolle zanger, componist en muzikant Sami Yusuf gaf tijdens het Holland Festival 2022. Hiervoor werkte hij met zijn vaste musici nauw samen met kamerkoor Cappella Amsterdam en het Amsterdams Andalusisch Orkest. Yusuf verweeft hun tradities, de westerse klassieke koorzang en Arabo-Andalusische muziek in een gezamenlijke viering van muziek, die culturele grenzen ontstijgt.



EnzoKnol
EnzoKnol: HET BEVALBAD KLAAR ZETTEN! #3897

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Topper in Eindhoven ⚔️

De samenvatting van PSV O18 - Ajax O18. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier











Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Vaccinatieplicht? - De Andere Tafel S1 #7

Voor de volledige aflevering, klik op de onderstaande link: Klik hier de 7e aflevering van De Andere Tafel ontvangt presentator Pieter Stuurman de oprichter van VaccinVrij Door Frankema en Ido Dijkstra, journalist van De Andere Krant. Onderwerp van gesprek zijn de kindervaccinaties tegen mazelen en kinkhoest. Afgelopen weken klinkt de roep om een Vaccinatieplicht steeds luider. In hoeverre hebben de Vaccinaties bijgedragen aan het bijna verdwijnen van deze kinderziektes en de vraag of een plicht wenselijk is komen aan bod. Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 14

De Nederlandse veiligheidsdiensten waarschuwen al jaren dat China de grootste dreiging is voor onze economische veiligheid. China is ook een belangrijke handelspartner en bron van essentiële grondstoffen. Tweede Kamerleden Ruben Brekelmans (VVD) en Jan Paternotte (D66) over hoe het Westen zich moet beschermen tegen Chinese spionage. * De AEX is ongekend hoog en de huizenmarkt weer oververhit. Een analyse van econoom en columnist NRC Marike Stellinga en Arnoud Boot, hoogleraar financiële markten. * Weten we nog wel waar ons voedsel vandaan komt? Fotograaf Kadir van Lohuizen onderzocht de wereld achter ons eten. * De nieuwsfoto: Cigdem Yuksel.



PSV
Jong PSV 🆚 de Engelse top | We're heading to the final once again 😍🏆

Jong PSV neemt deel aan de Premier League International Cup en neemt het op tegen West Ham United. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 15

Een prachtige kinderdagopvang in Oudtshoorn dreigt gesloten te worden. De crèche vangt tientallen kinderen uit de townships op en moet dringend gerenoveerd worden.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 17

Het is een bekend verhaal uit de Bijbel, de vermenigvuldiging van vijf broden en twee vissen, waardoor een menigte van vele duizenden mensen voldoende te eten had. Ook al ken je een verhaal al, het kan zomaar zijn dat je er ineens toch iets nieuws in ontdekt. Spreektrainer Paulien Vervoorn vertelt hier meer over. Ook klinken er liederen over de wonderen die God doet.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 5

Lange tijd was het donker en koud op de aarde na het inslaan van de meteoriet die ervoor heeft gezorgd dat de dino's zijn uitgestorven. We vervolgen onze tijdreis en zien welke dieren deze inslag wel hebben overleefd. Door de enorme veranderingen kregen zoogdieren alle kans om uit te groeien. Maar wat is een zoogdier precies? En hoe herken je ze? We ontmoeten onze verre voorouders en ontdekken overblijfselen in ons skelet. Expert Mátyás Bittenbinder legt uit of wij mensen nou wel of niet van de apen afstammen. Expeditielid Nizar is op Curaçao en werkt mee aan een bijzondere opdracht en gaat koraal bijplanten onderwater.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 14

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Kathedrale Basiliek Sint Bavo in Haarlem. Celebrant: mgr. Jan Hendriks.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 14

Joke Hoekman is al meer dan 70 maal in Lourdes geweest, de laatste jaren als groepsleidster van de bisdomreizen. Zij is groot bewonderaarster van Bernadette Soubirous, het boerenmeisje aan wie Maria achttien maal is verschenen, die zich niet liet beïnvloeden door anderen en standvastig was in haar geloof. In de maand april maakt de schrijn met de reliek van de Heilige Bernadette Soubirous een rondgang door alle zeven bisdommen in ons land.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 14

Jurjen ontmoet Henk Westerveld. Henk verloor in 1999 in één klap twee kinderen, zijn zwager en neef. In Spanje botste een vrachtwagen frontaal op hen, toen die op de verkeerde weghelft belandde. De jaren erna probeerde Henk zich een weg te banen door het immense gemis, het verdriet en de woede. Op een gegeven moment vond hij een tweede spoor, een tweede verhaal. Het is allemaal samengekomen in zijn boek De troost van het kleine goede. Over voorbijgangers die niet voorbijgingen, mensen die deden wat ze konden, hun plek innamen. Het heeft Henk gedragen. In het kleine goede wordt God zichtbaar.



Zappbios
Zappbios: Afl. 3

De elfjarige Ama woont al haar hele leven met haar familie in Rotterdam. Ze is een gedreven zwemster en samen met haar beste vriend Thijs vult ze haar vrije tijd vooral met het oefenen voor de aankomende kampioenschappen. Ama voelt zich volledig Nederlands, maar haar ouders zijn asielzoekers uit Senegal. Sinds ze zijn uitgeprocedeerd, verblijven ze illegaal in Nederland. Wanneer haar moeder en broertje opgepakt worden, begint Ama een zwerftocht door Rotterdam, op zoek naar haar vader. Ze krijgt hierbij onverwachte hulp van haar totemdier: een gigantisch stekelvarken.



Zappsport Kantine
Zappsport Kantine: Afl. 14

Nienke gaat backstage bij een groot monster truck event. Het is mega madness in de kantine. En lukt het Onder 13 van SC Heerenveen in een vol stadion de lat te raken?



De verwondering
De verwondering: Afl. 15

Elke dag deelt filosoof Stine Jensen een korte levenswijsheid met de wereld. Van Dolly Parton tot Søren Kierkegaard: in haar podcast put ze inzichten uit soms onverwachte bronnen. In haar eigen zoektocht naar wijsheid bestudeerde ze jarenlang de westerse filosofie. Toen ze tien jaar geleden na een persoonlijke crisis vastliep aan de universiteit, begon ze aan een yoga-opleiding. Hier leerde ze dat alle wijsheid al in jezelf aanwezig is. Na tien jaar afwezigheid is Stine nu weer teruggekeerd naar de wetenschap, als bijzonder hoogleraar Publieksfilosofie. Hoe zorgt ze dat ze niet weer ten onder gaat aan de universitaire ratrace?



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: DE VLOER IS LAVA! - Roblox

Oh nee, de vloer mag je niet meer aanraken, maar de LAVA rijst steeds hoger en hoger. Het beste is om zo hoog mogelijk te klimmen, maar ... gaat me het lukken om te overleven? 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Overleef Elke Ramp! (Roblox)

Overleef Elke Ramp! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | Ajax 🆚 FC Twente

In speelronde 30 is het tijd voor Ajax - FC Twente. Zondagmiddag om 16:45 uur wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA, en in deze Warming Up zetten we alle feiten en cijfers in aanloop naar deze wedstrijd op een rij. #betterprepared #ajatwe ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: HiEROM STOPTE WE BiJNA MET VLOGGEN & GROTE FOUT GEMAAKT | Bellinga Vlog #3134

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 15

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 104

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Dertigers
Dertigers: Alex probeert de relatie tussen Pieter en Saar te lijmen. Anke begint weer met Bart te fl

Alex probeert de relatie tussen Pieter en Saar te lijmen. Lot heeft het er toch moeilijk mee dat Anke bij Bart werkt en vertrouwt het niet. Anke begint steeds openlijker met Bart te flirten. Nora fleurt helemaal op na een complimentje van Mike. Elias blijft proberen om Alex met zijn familie te verzoenen. Alex heeft er moeite mee dat zijn moeder niet bij de bruiloft kan zijn.